Algselt postitas kalmaar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV14 kommentaatorid
Collapse
X
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustMiks Eesti kommentaatorid ei või mängule kaasa elada? Kui kuulad hispaanlaste või itaallaste kommentaatoreid, siis "GOOOOOOOOL" kestab minut aega. Inglismaa kommentaatorid karjuvad kah "What the hell is referee doing on the pitch" jne. Kui kommentaator värava puhul lihtsalt mokaotsast viskaks "Oi ja seis on 1-0", siis oleks samuti ingujaid, et nii emotsioonitud kommentaatorid. OLGE RAHUL SELLEGA, MIS VÄIKE EESTI TEILE PAKKUDA SUUDAB
Seda Edgari saadet ma lihtsalt ei vaata, köik muu on talutav.
Ja kui sa tähele paned, siis ma iseenesest nende kommentaatorite mölapidamist kiidan, aga pisike kriitika ei tee ju paha. Ott vöib selleta lihtsalt liiga öhku täis minna. Too orkuti jutt juba näitas, et ta natukene on juba öhku kogunud. Kuigi-kuigi - ma nöustun Järvela ja vist ka martini seisukohaga, et jalgpallurid on niivördkuivörd avaliku elu tegelased ning igast jama enda kohta ei maksaks ikka välja paisata. Isegi kui enda arvates tehakse nalja. Nagu näha, siis köik ei möista nalja üheselt.
Ah-jaa sellest karjumisest veel - natukene kövemat häät teha pole ka paha, aga igal asjal on piir. Ja tark on see, kes selle piiri üles leiab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKaspar kurat, kes see Krõutsh on?
OK, igasuguste aafriklaste nimede hääldamine võib tõesti raske olla, mine võta kinni, kas hääldatakse prantsusepäraselt Turee või siis eestipäraselt Toure. Aga TTA (tule taevas appi): Välkot, Penaant? Ma usun, et nimatatud tegelasi tuleb veel Kalev Spordi ekraanil näha ning nimesid hääldada, seega võiks natuke ennast parandada. Hr Koort võiks BBC intervjuusid kuulata, kuna niikuinii kopeeritakse statistika nende leheküljelt.
Edu eneseharimisel, loodetavasti võetakse ülalolevat juttu konstruktiivse kriitikana.
P.S. Kallid adminnin, palun tõstke teema lõpuks muu spordi alla.Supplies!
Kommentaar
-
KURRRRRRRRRRATTTTTTTTT!
lol"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar