see ott järvela on ju masendav vend, uskumatud möla ajab, bring back kaljuveer
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV14 kommentaatorid
Collapse
X
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustsee ott järvela on ju masendav vend, uskumatud möla ajab, bring back kaljuveerthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustminu meelest on Kaspar Koort see, kes koguaeg vahele segab. küsib Otilt mingeid idiootseid küsimusi a la et mis sul selle bulgaarlannaga oli?
muidu ütleks ainult niipalju, et reipalt tehtud ülekanne on igati tore asi, aga Järvela kisamine on praegu sutsu liiga proportsioonist väljas - ülejäänud aja räägitakse normaalse häälega ja siis järsku tuleb selline röögatus, et nt Pooli ja City mängu lõpus oleksin peaaegu diivanilt maha kukkunud ja koer hakkas kõrval haukuma... emotsioon ei pea tingimata võrduma täiest kõrist karjumisega, saab ka teistmoodi kui ainult on-off asendite vahet pendeldades.
a muus osas on kõik fain ja minumeelest läheb veel iga korraga paremakski - jõudu.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Mulle Ott Järvela kommentaarid meeldivad. Isegi väga, parasjagu on asjatundlikkust, funi ja emotsiooni. Kindlasti parim kommentaator, kes on Eesti kanalite peal kommenteerinud. Teised vennad jäävad natuke nõrgaks aga ehk tulevad pikapeale järgi, las harjutavad.
Pange julgelt edasi.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Nojah. Olgem siiski ausad, et jalgpalli kommenteerimine ongi sisuliselt tühja jutu ajamine. Kõik fännid teavad ju jalgpalli samuti üsna kenasti (reegleid ja fakte) ning ei tohiks suurt probleemi ju olla, kui sa ise aru saad, et tegu on veaga. Võib ju alati unistada, et räägitaks ja arutletaks mängujoonise sügavat analüüsi, kuid selleks pole paljud võimelised, vähemalt mitte seda inimlikus keeles seletama. Samuti ei viitsiks siis nö. poolfännid, kes poolkogemata mängule sattunud, mängu üldsegi vaadata. Samuti võib näiteks tuua BBC jms profid, kuid olgem ausad, et viimased 35 aastat on Eestis koolitatud spordiajakirjanikke universaalideks, ehk ausalt öeldes pole nad 100% kõiges kunagi asjatundjad, peaasi, et jutt jookseks. Inglismaal on see-eest välja kujunenud professionaalsed vutireporterid ning sealmaal on aastakümnete traditsioon juba ette näidata. Meil alles noored veel arenevad ning nõuda neilt ühe kuu kommenteerimise järel mingeid diipe šedöövreid oleks ikka totaalne üle varju hüppamine.
Kommentaar
-
krt... Ei taha mina mingeid süvaanalüüse ja muud jura, mida siin kõik Soomet ja BBC-d eeskujuks tuues nõuavad. Asi peab ikka fun olema!
Selline lõbus ja hoogne ning piisavalt informatiivne. Enamvähem sellega saadakse ka hakkama ja mulle meeldib.
et jahh.. dannari jutuga täitsa nõus.
Aga veel seda, et täna näitas KalevSport mingit noorte korvpalli... ja sealne Caspar Saare kommentaar oli küll alla igasugust arvestust! õudne! ma ise ei kujuta praegu ette kuidas ma sain need 5 minutit vastu peetud, mis suutsinolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustkrt... Ei taha mina mingeid süvaanalüüse ja muud jura, mida siin kõik Soomet ja BBC-d eeskujuks tuues nõuavad. Asi peab ikka fun olema!
Selline lõbus ja hoogne ning piisavalt informatiivne. Enamvähem sellega saadakse ka hakkama ja mulle meeldib.
et jahh.. dannari jutuga täitsa nõus.
Aga veel seda, et täna näitas KalevSport mingit noorte korvpalli... ja sealne Caspar Saare kommentaar oli küll alla igasugust arvestust! õudne! ma ise ei kujuta praegu ette kuidas ma sain need 5 minutit vastu peetud, mis suutsin
Kommentaar
-
Kui esimest korda vuti ülekannet (Kalev Spordist siis) nägin siis pidin pidevalt oma neere tagasihoidlikusele manitsema ( kui tsiteerida üht lähiajal loetud kommi siit foorumist), nimelt jubedalt meenutab üks vendadest mulle Ott Kiivikast ja tundes ja teades tema tegelikku pühendumust siis tegi alguse päris nalja. Aga kui nüüd tõsisemalt rääkida siis why not, saavad hakkama.Arengu mõttes kaasata pallur kommima.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustKui esimest korda vuti ülekannet (Kalev Spordist siis) nägin siis pidin pidevalt oma neere tagasihoidlikusele manitsema ( kui tsiteerida üht lähiajal loetud kommi siit foorumist), nimelt jubedalt meenutab üks vendadest mulle Ott Kiivikast ja tundes ja teades tema tegelikku pühendumust siis tegi alguse päris nalja. Aga kui nüüd tõsisemalt rääkida siis why not, saavad hakkama.Arengu mõttes kaasata pallur kommima.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar