Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV6 kommentaatorid
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football! -
Algus oli minu arust eriti häiriv. Kohati zuumiti jumala lampi, oldi olukordadest (kasvõi näiteks pallist) sekund kaks maas, ohtlikumatest olukordadest kordusi ei näidatud või siis näidati mingi x nurga alt, kus polnud poolt situatsiooni nähagi. Korra näidati üldse mingit fännitribüüni kordusest, selle asemel, et väravaohtliku olukorda korrata, aga see selleks. Hiljem olukord paranes ja oli juba vaadatavam see värk.Kommentaar
-
Nagu ma ütlesin, tuntud headusesAlgus oli minu arust eriti häiriv. Kohati zuumiti jumala lampi, oldi olukordadest (kasvõi näiteks pallist) sekund kaks maas, ohtlikumatest olukordadest kordusi ei näidatud või siis näidati mingi x nurga alt, kus polnud poolt situatsiooni nähagi. Korra näidati üldse mingit fännitribüüni kordusest, selle asemel, et väravaohtliku olukorda korrata, aga see selleks.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Seda saab vist ainult mõne saate puhul. Meistrite liigat ei saa kindlasti niimoodi vaadata.Kas keegi õpetaks kuidas seal http://www.tv3play.ee/ lehel liikuvat pilti ette saaks TV6'st?
Kommentaar
-
Indrek! Varsti saad Saksamaale sissesõidukeelu
liiga palju sõjaeelset infot Shalke kohta.
FCF ForeverKommentaar
-
tänased kärsad olid ikka ikka kaks emotsioontut ja nomapeanvistmidagikarääkima töllmokka! väga hale!Invest In AfricaKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar