10 minutit, aga selle nimel, et selles 10 minutilises saates midagi vaadata oleks(lood,intervjud) on vaja tunde tööd teha .
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV6 kommentaatorid
Collapse
X
-
-
Sa vana salakaval rebane, Jaak! Selline lüke täieliku saladuskatte all. Isiklikult olen sügavalt solvunud. Kirjastusmaastikku tabas sellega muidugi tuntav tagasilöök. Ja kõrvalepõikena, kuidagi kahtlaselt punavalget värvi on see toimetuse isikkoosseis.Alates 29.augustist hakkab TV6 igapäevaselt 10 minutilist spordiuudiste saadet tegema ja näitama. Tööd uudiste toimetamise ja nende teleekraanil ettekandmise näol hakkab tegema neljaliikmeline tiim, koosseisus : Taavi Pailk, Kristjan-Jaak Kangur,Kerstin Kotkas ning ka Kruus ise.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.Kommentaar
-
Just, on mees, mina sain juba mingi juuni lõpus käsu vait olla. Ajakirjanikul ja vait olla? Kurat, kui raske see oli.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma mõtlesin pärast sinu posti mõne aja, et kas ma ikka julgen vaadata, aga näe, julgesin ja minu arvates polnud midagi viga. Väheke liiga püüdlikult hääldatud, mistõttu tuleb väike aeglus sisse, aga see läheb tõesti üsna kiirelt üle.Kommentaar
-
TV3 kodulehel on tänane saade üleval, ei tea ainult, mis minuti kandis see on, keegi teadja võiks öelda.Hala Madrid !

Kommentaar
-
Kalev"kui ma karjun ja kildu rebin,olen tõsiseltvõetav"Kruus ei ole ju tõsiseltvõetav!Invest In AfricaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Aga eks kogemused vast tulevad.
Aga hea et uusi peale tuleb
Kommentaar