Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    Pole kuulnudki teisest
    Amet:
    Õppin
    Biograafia:
    Suur Man Utd fänn ja chelsea vihkaja Lemmik mängija on Wayne rooney

Eks sa lapsuke oled ju alles noorekene ka...käi veel ilusti koolis ja hari end...

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
      Amet:
      Õppin
      Biograafia:
      Suur Man Utd fänn ja chelsea vihkaja Lemmik mängija on Wayne rooney

Eks sa lapsuke oled ju alles noorekene ka...käi veel ilusti koolis ja hari end...
      Sulle üle 1 klassi ei ennusta

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
        mitmendas klassis Margus Tammsaart käsitletakse?

Kommentaar

mis kiskumine siin käib, aru ma ei saa.
          Marconius tegi vihje Meintzi profiilile, mitte Tammsaarele
          või saan ma hetkel asjadest valesti aru?
          Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
            mitmendas klassis Margus Tammsaart käsitletakse?

Ta on 32 aastane kui ma õieti aru sain.

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
              Sulle üle 1 klassi ei ennusta
              Täielik tainas oled ikka.
              Koondise põhimängija

Kommentaar

Natuke off topic, aga samaaegselt Premier league algusega pidid Viasati paketti tulema ka Viasat HD kanal. Olen kuulnud, et selle jaoks peab midagi tellima vms, aga jutt oli, et tuleb Viasati paketti. On kellegil see kanal? Mis keeles seal kommentaar on? Ja kuidas seda kanalit ikkagi saab?

Ma olen vist midagi maha maganud.

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
                  Natuke off topic, aga samaaegselt Premier league algusega pidid Viasati paketti tulema ka Viasat HD kanal. Olen kuulnud, et selle jaoks peab midagi tellima vms, aga jutt oli, et tuleb Viasati paketti. On kellegil see kanal? Mis keeles seal kommentaar on? Ja kuidas seda kanalit ikkagi saab?

Ma olen vist midagi maha maganud.
                  Sama küsimus tekkis ka eile mul ja klikkasin järjest kanaleid läbi, aga midagi ei leidnud.
                  Positsioon 44 väidetavalt olema peaks. Võibolla toimib ainult HD Digiboxiga. Proovin varsti järgi.
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

44 peal on mul mingi teine jama. Päris 40 aastat vana rekordi vesiluubiga telekas HD pilti küll ette ei võta. Aga nendele mitte HD boksidele võiks ilma HD pildita selle kanali tuua. Kummaline olukord, aga kui keegi midagi teada saab võiks teada anda. ennegi mul kanalid hilinemisega tulnud.

Kommentaar

Mul ei ole küll endal Viasat, aga nende koduleht ja puhas loogika ütlevad, et HD kanalite nägemise eest tuleb ju ikka eraldi maksta ka? HD-Box peab niikuinii olema. Või kõige lihtsam oleks muidugi otse nende klienditeenindusega kontakteeruda...
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Margus Tammsaar tundub täitsa asjalik vana.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                          Mul ei ole küll endal Viasat, aga nende koduleht ja puhas loogika ütlevad, et HD kanalite nägemise eest tuleb ju ikka eraldi maksta ka? HD-Box peab niikuinii olema. Või kõige lihtsam oleks muidugi otse nende klienditeenindusega kontakteeruda...
                          HD kanalite pakett on 39.- kuus, lisaks vaja nende poolt pakutavat HD tüünerit ja lisaks peaks pikenema ka tähtajaline leping.
                          Lisaks, kuulduste järgi, nende pakutav HD tüüner näitab vaid Viasati poolt heakskiidetud kanaleid ehk siis ei mingit fta-d.

Kommentaar

Olen dannariga nõus, et Ligue 1 ikka omab ! :P
                            Samas La Liga minu jaoks pole küll kordagi igavaks muutunud.. See on vb ka maitse asi, nt miks minule meeldib La Ligat rohkem vaadata kui Premier Leaguet ? La Ligas proovivad kõik meeskonnad rünnata, ka Sporting ründab Reali v Barca vastu. Inglismaal aga tagumised meeskonnad istuvad umbkaitses.. Ei taha väga vaielda kellegiga sel teemal, igatahes tubli töö, et Premier League on toodud VSB ekraanile

Kommentaar

Ligue 1-s pole mingit aukartust. Viimased meeskonnad ründavad hea meelega esimeste vastu.

Kommentaar

Sama siin, mulle meeldib ka kõige rohkem Ligue 1.

Alati väga võituslikud mängud ja hea vaadata neid. Eriti eesti keelsete kommentaaridega. Kahju, et nüüd selle premier liiga lisandumisega hakkab vähem nägema Ligue 1'te.
                                Ela ja tunne, et elad
                                see on kõige lihtsam
                                filosoofia, mis toimib
                                sule silmad ära vaata
                                tagasi, hinga sügavalt ja
                                hüppa üle iseenda varju
                                tule koos minuga.

Kommentaar

Working...
                                X