Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Linnupoja
    replied
    Kommentaatorite tervitused!! Dalot sai pallile pihta + ta seisis tackle' ajal mitte ei lennanud läbi põlve. Kui see oleks punane oleks iga ohtlik pall pmst punane. Mis samas on imestust väärt on, et kohtunikud sellest aru said???

btw super kommentaator oled, kui sa enda biasi ja mitte biasi piiri veel õigele kohale viiks (biasi peab olema, see teeb kommentaatori heaks) oleksid Eesti parim varsti.

Leave a comment:

• praanik
    replied
    Fulham vs City, Gonzalez saab pealelöögi blokeerimisel palliga õrna kohta, kommentaator: "Gonzalez pani oma kõige ihaldusväärsema piirkonna letti"

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Algselt postitas masoratzik Vaata postitust

Kruus kommenteeris Reali mängu?
    Kui just mingit teist Kruusi hääle ja kõnemaneeriga tüüpi pole Go3 leitud, siis ilmselt küll.

Leave a comment:

• masoratzik
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Kruus ikka rebib... Carreras väärt igat penni. Kui tal homme vaba päev, siis arusaadav.
    Kruus kommenteeris Reali mängu?

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Täna ikka mingi korralik hater pulti leitud

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Kruus ikka rebib... Carreras väärt igat penni. Kui tal homme vaba päev, siis arusaadav.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Keegi võiks Kalev Kruusile öelda et ta Žalgirise mängu kommenteerides paneks lahjemad Žalgirise prillid ette. Muidu mulle Kruusi jutt meeldib väga aga Žalgirise kommentaare on tema suust täiesti piinlik kuulata.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas praanik Vaata postitust

Ülejäänuga nõus, aga rataste vahetus kõlaks kuidagi veidralt, point on ju ikkagi rehvisegu ja kui ma ei eksi, siis inglise keeles nimetatakse ka pigem "tyre change".
    Terminoloogiliselt on vale öelda rehvide vahetus. Rehv on rehv, velg on velg ja veljele monteeritud rehv moodustab veljega koos ratta. Boksis ei vahetata velgedel rehve, vaid täies komplektis rattaid. See, mil moel inglased asju nimetavad ei puutu meie keelekasutusse.

Leave a comment:

• elx
    replied
    "enne"

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas praanik Vaata postitust

Ülejäänuga nõus, aga rataste vahetus kõlaks kuidagi veidralt, point on ju ikkagi rehvisegu ja kui ma ei eksi, siis inglise keeles nimetatakse ka pigem "tyre change".
    Aga rataste vahetuse järel võivad all olla täpselt sama seguga rehvid mis ennem.

Leave a comment:

• praanik
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Boksis käiakse vahetamas rattaid, mitte rehvisid.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas feedme Vaata postitust
    Kruus külmutati ära ja Kermo võttis asjad üle?
    Kalevil on kogu asja juhtimisega nii palju tööd, et ma isegi ei mäleta mil ta viimati eetrisse jõudis.

Leave a comment:

• feedme
    replied
    Kruus külmutati ära ja Kermo võttis asjad üle?

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Tema puhul võib juba joomismängu teha. Võta lonks iga kord kui ta keset mängu teatab, et "Ma ei saa enam üldse midagi aru."

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas tarry Vaata postitust
    Brügge-Barca mängu kommentaator....vääriline asendus Ott Järvelale?
    Tal on selline 30/70 õnnestumine tavaliselt, enamuse mängud temaga on väga chill olnud aga vahepeal läheb käest ära ja ütleka, et hinga korraks ja mõtle enne läbi mida sa just öelda tahad.

Leave a comment:

Working...
X