Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas alehis Vaata postitust
    ülihea kommentaar dannar, vahepeal ei suutnud naeru pidada
    Täpselt sama ainult et vastupidi.
    Algselt postitas JT8055
    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

petersoo puhul häirib mind kaks asja: tundub, et ta nõustub pidevalt kohtunikega (ükskõik, mida nad ka ei vilistaks). + ta pillub liiga palju fakte, kui samal ajal võiks reaalseid olukordi kommenteerida.

Kommentaar

kes seal Petersoo kõrval täna jutustab?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
          kes seal Petersoo kõrval täna jutustab?
          Vallot Pukk.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
            Vallot Pukk.
            Vallot "Eesti korvpall on tõusuteel?" Pukk?
            Nagu kuulsuste narrid- Kutsssa ole vait
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kas mulle ainult tundub või täna me ei kuulegi, et Bayern on majanduslikult kõige toimivam jalgpalliklubi?

Kommentaar

Vallot Pukk kommenteerib hokit ju.

Kommentaar

Arvasin ka ennem sama aga ta on mitmekülgne mees. Ta on ka ÕLis spordi ajakirjanik

Kommentaar

Lugupeetud kommentaatorid!

Kas te kuulsite kohtuniku vile SELLES situatsioonis? Vastan teie eest: EI kuulnud. Seega - Te olete totaalses teadmatuses.

Juhul kui Nainile VILISTATI käsi, siis on kohtunikud tõesti süüdi selles, et te ka see kord ManU kaotust/viiki ei näinud.

Juhul kui EI vilistatud (pall jäi Tottenhamile, miks oleks pidanud sekkuma vilega ?) kätt, siis on Nani tark ja teised rumalad.

Tänan Viasasti telepildi eest. Kommentaatorid saavad uuesti mu esimest lõiku lugeda.

Kommentaar

Algselt postitas kriitikameel Vaata postitust
                      Lugupeetud kommentaatorid!

Kas te kuulsite kohtuniku vile SELLES situatsioonis? Vastan teie eest: EI kuulnud. Seega - Te olete totaalses teadmatuses.

Juhul kui Nainile VILISTATI käsi, siis on kohtunikud tõesti süüdi selles, et te ka see kord ManU kaotust/viiki ei näinud.

Juhul kui EI vilistatud (pall jäi Tottenhamile, miks oleks pidanud sekkuma vilega ?) kätt, siis on Nani tark ja teised rumalad.

Tänan Viasasti telepildi eest. Kommentaatorid saavad uuesti mu esimest lõiku lugeda.
                      Mängu küll ei näinud, aga sinu kommentaarist ka mitte midagi aru ei saa

Kommentaar

mis nali teil seal eilse Valencia mängu lõpupoole oli, telku oli mul nii vaikse peal, et nalja ei kuulnud aga naermist ja pärast eetrivaikust küll

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                          mis nali teil seal eilse Valencia mängu lõpupoole oli, telku oli mul nii vaikse peal, et nalja ei kuulnud aga naermist ja pärast eetrivaikust küll
                          No comments, mul oli väga pikk tööpäev seljataga ja mingi hetk jooksis juhe kokku ja sõnad sassi.

Kommentaar

Ei ole just kommentaatorite teema, aga 150 eeku ühe online mängu eest küsida viasatondemandil on ikka küll mingi eriliselt idiootse turunduspoliitika nipp.

Kommentaar

Tavaline Euroopa taks ju, või mis.

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                                Tavaline Euroopa taks ju, või mis.
                                Kui ma õigest mäletan, siis oli UEFA enda taks mingi max 3 euri?

Kommentaar

Working...
                                X