Kuna oleks lootust prantsuse liigat näha?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas TheGunner Vaata postitustKuna oleks lootust prantsuse liigat näha?
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustUue nädala lõpus kaks mängu. Jah, KAKS mängu!
Lille' mäng ikka üks neist?
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunner Vaata postitustw000000t!
Lille' mäng ikka üks neist?
P 13.02.2011 21.55 Lille - Toulousearmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustL 12.02.2011 21.55 St. Etienne - Lyon
P 13.02.2011 21.55 Lille - Toulouse
Arvasin et mänge pole veel ära valitud, niiet ei vaevunud isegi üle vaatama.
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunner Vaata postitustTänan informatsiooni eest.
Arvasin et mänge pole veel ära valitud, niiet ei vaevunud isegi üle vaatama.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustBlack Magic, milleks ajada mingit ebamäärast joga - mõlemad mängud on vastavalt laupäeval ja pühapäeval sellel kellaajal ainsad. Kui näidatakse, siis neid.b-day
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKes Saksamaa-Itaalia mängu kommenteerivad?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTervitame vsb kloune. Tsiovintsio, tsiellini jne...Motta lükkeb mertesakkijat (motta ei olnud platsil sel hetkel) jne jne...
Eks ta keeruline ole kui ei tea ja peab umbes asukoha järgi mängijat pakkuma. Nimede hääldused saab muidugi selgeks teha enne mängu.
Kas nad on seda kuskil õppinud? Ei
Kas saab pahaks panna Itaalia kommentaatoritele kui nad ei oska õigesti hääldada Jäägeri, Bärengrubi, Ränhi jne nimesid? Ei
Istu, kännu- viis!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar