ma lihtsalt huvist küsin, et kas, dannar või?, oled sa nagu üldse jalgpalli elus harrastanud/mänginud?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Tervist.
Kavas väikene muudatus. Kuna KHL poolfinaalseerias MVD ja Lokomotiivi vahel selgub edasipääseja alles viimases seitsmendas mängus on see mäng
täna kell 15.55 ka Live.
Selle tulemusena näitame FA Cupi poolfinaali Tottenham-Portsmouth, kohe peale Moto GP hooaja avaetapi lõppu.
Kalev
tra, endal on spetsiaalselt nii hoki- kui ka golfikanal olemas, aga ikka on vaja neid mõlemaid otseülekannete asemel vsb kavasse suruda, kasvõi viimasel hetkel.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustma lihtsalt huvist küsin, et kas, dannar või?, oled sa nagu üldse jalgpalli elus harrastanud/mänginud?
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitusttra, endal on spetsiaalselt nii hoki- kui ka golfikanal olemas, aga ikka on vaja neid mõlemaid otseülekannete asemel vsb kavasse suruda, kasvõi viimasel hetkel.
Kommentaar
-
MA ei saa aru, mis osad kujutavad ette, et see on jalgpallikanal(nt vincent), et kui on hokit =draama, kui on golfi =draama kui on korvpall=enam,vähem , on tennis =draama(lugedes sport balticu kodulehe foorumi varasemaid postitusi.
Saage aru, et see kanal ongi sellepärast hea, et see näitab erinevaid alasid ja liigasid, et kõik leiaksid sealt midagi vaadata.
Aga asjast rääkides siis mul ei jäänud tähele panemata hommikuses kavas, mis ees jookseb see kiri et. FOOTBALL Ice hockey iiwc2 div(või mis kombinatsioon seal iganes oli) Ukraine- lihtuania. Ma hommikul vaatasingi, et see on jalgpallimäng.
JA veel üks asi. Praegu on käimas põnevad NBA play-offid, mida oleks eestlastel võimalik vaadata kanalist Viasat Sport HD, aga seda kanalit pole, kuigi oleks ju võimalik panna. Viasat hockey on hea kanal, kuna seal on hommikuti erinevate liigade tulemusi kirjas(korvpallis, jalgpallis ja igal alal), aga kui see ja see golfi kanal oli võimalik sebida, siis miks ei võiks teha võimalikuks lasta vaadata eestalstel NBA-d. Istu jälle öösel arvuti taha ja kribla www.atdhe.net address bari lahtrisse. MA tean, et see pole protsess, kus maksad 100 krooni letti ja kanal on olemas, aga midagi võiks ette võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustJutt on pigem selles, et miks näidatakse seda hokit VSB peal, kui on eraldi hokikanal, kus seda näidata võiks.
Tore, kui sa sellest rootsi keelsest aru saad. Eesti keeles on ikka parem kuulata.
Eriti kui on sellised kommentaatorid nagu Indrek ja Ahti Kullervo..
Kommentaar
-
teine epic.
Polnud häda jah midagi.
Pulli peab natukene saama.
Aga ise krt magasin kõik väravad maha flora poolt, esimese värava puhul olin natukene eemal telekast ja teise värava puhul vaatasin pealtnägijat. Korduses ka ei näidatud väravaid rsk.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar