320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    London "tootke Baltikumis rohkem kasumit" > Kopenhaagen "eem, tõstke HD vaatajate arvu" > Riia "eem, tõstame Premieri enamuses HD`sse" > Eesti "oeh"

Et midagi sellist siis vä?
    usutavasti.
    Ja selle teooria graafiline kujutis:

Kommentaar

Vabandan oma teadmatust, aga see Premieri HD-kanal on Eestis kuidagiviisi nähtav või mitte?
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
        Vabandan oma teadmatust, aga see Premieri HD-kanal on Eestis kuidagiviisi nähtav või mitte?
        On ikka. Viasati kuldpaketi tellijatele väikse lisatasu eest HD kanalipaketis.

Kommentaar

Huvitav oleks teada, et kui palju laekub Viasatile spordipakettide vaatajate kasutustasudelt muudest võrkudest (elion ja kaablid) ja kui palju Viasati panniga vaatajatelt. Kuna PL HD on nagunii Viasati kuldpaketis (+mõned eurod) nähtav ja tehniliste? küsimuste tõttu kaablivõrkudesse lähiaastatel nagunii ei tule, siis HD nõudluse kasvatamine saaks toimuda ainult selle arvelt, et kaablikasutajatest VSB paneksid endale katusele panni. Mis jällegi ei kõla nagu asi, mida paljud ette võtaksid.

Kommentaar

Viasati kuldpakett + HD kanalid = 21,98 euri kuus
            Kuutasule lisandub kvartaalne kaardihooldustasu 1,92 EUR/30 EEK soodustusperioodi(24 kuud) vältel. = 0.64 euri kuus
            Liitumine = 32,28 euri

Lisaks tuleb internet kuskilt mujalt hankida.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
              Huvitav oleks teada, et kui palju laekub Viasatile spordipakettide vaatajate kasutustasudelt muudest võrkudest (elion ja kaablid) ja kui palju Viasati panniga vaatajatelt. Kuna PL HD on nagunii Viasati kuldpaketis (+mõned eurod) nähtav ja tehniliste? küsimuste tõttu kaablivõrkudesse lähiaastatel nagunii ei tule, siis HD nõudluse kasvatamine saaks toimuda ainult selle arvelt, et kaablikasutajatest VSB paneksid endale katusele panni. Mis jällegi ei kõla nagu asi, mida paljud ette võtaksid.
              Elion ju HD kanaleid juba edastab, seega ei tohiks olla tehniliselt võimatu ju lisada kasvõi sellele Viasat teemapaketile ka HD kanalid ja selle eest räigelt juurde küsida.

Tõenäoline on muidugi see, et Sitavita oma HD kanaleid naljalt muudesse võrkudesse levitada ei taha, seega ongi valikuks kas 1 mäng nädalas teemapaketiga või liitumine VS'ga ja maksta suhteliselt haiget raha.
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ühesõnaga peab olema mingisugune leping Viasatiga, et seda kanalit näha. Nojah, selge. Siis peab mõtlema, kas ühe mängu pärast nädalas tasub Elioni kaudu Viasati paketti edasi tellida. VSB-lt midagi muud huvitavat paraku ei tule, jäähokikordusi VSB hokilt ning golfi niikuinii suurt vaadata ei taha.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kuna PL HD on nagunii Viasati kuldpaketis (+mõned eurod) nähtav ja tehniliste? küsimuste tõttu kaablivõrkudesse lähiaastatel nagunii ei tule...
                  No tehnilistes küsimustes pole küll asi. Kõikides digi-kaabelvõrkudes edastatakse HD kanaleid.

Kommentaar

Ma olen aru saanud, et PL HD tähendab seda, et ma saan ise valida mängu ehk sisuliselt jookseb kõikide mängude signaal mulle tüünerisse, ei? Seda otseselt nagu ükski teine EE operaator pakkumas täna pole.

Edit: ülehindasin ilmselt viasati lahenduse keerukust, tegu täiesti tavalise HD kanaliga. kanalipõhine arveldamine on ju ka olemas - andku rahale võimalus.

Kommentaar

Ma olen aru saanud, et PL HD tähendab seda, et ma saan ise valida mängu ehk sisuliselt jookseb kõikide mängude signaal mulle tüünerisse, ei? Seda otseselt nagu ükski teine EE operaator pakkumas täna pole.

Edit: ülehindasin ilmselt viasati lahenduse keerukust, tegu täiesti tavalise HD kanaliga. kanalipõhine arveldamine on ju ka olemas - andku rahale võimalus.
                      PL HD on tõesti täiesti tavaline HD kanal. Samaaegselt toimuvate mängude puhul saab valida Viasat Xtra kanalitelt täpselt nagu Meistrite Liiga puhul.

Kommentaar

Big Ups Dannarile, kes suutis Udinese-Arsenal mängu ajal teha ühe täitsa toreda Veepalu-nalja. "Ega kohtunik ole Veerpalu, keda uskuma ei peaks.", kuulsin mina.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Nalja peab ju saama!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                            Big Ups Dannarile, kes suutis Udinese-Arsenal mängu ajal teha ühe täitsa toreda Veepalu-nalja. "Ega kohtunik ole Veerpalu, keda uskuma ei peaks.", kuulsin mina.
                            It was meant to be

Kommentaar

Kusjuures, natuke asja uurides, oli minul seekord vaidluses Lenciga rohkem õigus. Leedulaste agenda olla see 1 mäng nädalavahetusel.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                                Kusjuures, natuke asja uurides, oli minul seekord vaidluses Lenciga rohkem õigus. Leedulaste agenda olla see 1 mäng nädalavahetusel.
                                Kust need leedukad siia mängu sekkusid äkitselt? Ja mis häda neid vaevab, et Premieri ülekandeid torpedeerida tahavad?

Kommentaar

Working...
                                X