mis päeval ja mis kell see mäng üldse toimub?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Teadjad vennad siin, Elionis tellin selle VSB eks, vaatan kuni näiteks aasta lõpuni ja katkestan tellimuse ära, selle eest ma maksma ei pea eks, kuna oli jutt, et aasta lõpuni tasuta? Liigun ma õigel teel või peksan segast?Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
19:00 on jah õige aeg aga ega siis ei saa ju näitamata jätta kuningas korvalli, kus mängivad VEF ja Lietuvos Rytas. Ses mõttes on jama ,et tehakse lätakate ja leedukate koos seda. No ei ole ju Eestis eriti huvi kelgutamise, jäähoki jms vastu...
Aga tuleb olla õnnelik ,et üldse midagi näeb.
Kommentaar
-
Nende paari nädala põhjal, mil Viasat minu televusseris jooksnud on, peab tõdema, et tegemist on ikka väga mõttetu paketiga. Ainukene kanal, mis on tõesti väärt vaatamist, on Discovery. Isegi Sport Balticus, mis enne tundus ikka tõelise vutifänni unistuste kanalina, näidatakse päevast päeva mingit skeletoni ja bobisõidu kordusi. Tunnen kaasa neile, kes selle sitaga on ennast tähtajaliselt sidunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustNende paari nädala põhjal, mil Viasat minu televusseris jooksnud on, peab tõdema, et tegemist on ikka väga mõttetu paketiga. Ainukene kanal, mis on tõesti väärt vaatamist, on Discovery. Isegi Sport Balticus, mis enne tundus ikka tõelise vutifänni unistuste kanalina, näidatakse päevast päeva mingit skeletoni ja bobisõidu kordusi. Tunnen kaasa neile, kes selle sitaga on ennast tähtajaliselt sidunud.
Kommentaar
-
hea pakett
Algselt postitas Shermann Vaata postitustNende paari nädala põhjal, mil Viasat minu televusseris jooksnud on, peab tõdema, et tegemist on ikka väga mõttetu paketiga. Ainukene kanal, mis on tõesti väärt vaatamist, on Discovery. Isegi Sport Balticus, mis enne tundus ikka tõelise vutifänni unistuste kanalina, näidatakse päevast päeva mingit skeletoni ja bobisõidu kordusi. Tunnen kaasa neile, kes selle sitaga on ennast tähtajaliselt sidunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andrev96 Vaata postitustMinule näiteks pole vaja kaasa tunda. Väga hea asi on sport baltic. Äkki mõnele meeldib ka bobisõit, tennis ja korvpall.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustVSB on tõesti väga mõttetu, eriline huumor on see et on olemas kaks kanalit - golf ja Viasat Sport Baltic.. kuid mina olen näinud, et ka VSB pealt tuleb golfi.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar