Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTelevaatajana kiidan valikut, et TV6 näitab neid mänge, kus midagi ka kaalul on.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokLugesin alates 15. veebruarist uuesti ja ei leidnud Miilani kiitmise esiletoomist, kuid korduvalt heideti ette, et Peeter Soo (või Peetersoo? ei tunne teda) rääkis 90 minutit sellest, kui sitasti Arsenalis on ja kuidas kaardimajake kohe kokku laguneb. Inimlik on see, et Mart Poom ongi Arsenali poolt, aga kasvõi eetilistel kaalutlustel võiks siis mõne neutraalse vokalisti taolisteks mängudeks valida.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Siis järgmine nädal:
Teisipäev
TV6 Bayern – Basel (Peeter Soo puldis)
VSB Inter-Marseille
Kolmapäev
TV6 Real Madrid – CSKA
VSB Chelsea – Napoli
Neljapäev
Bilbao – Man Utd
Man City – Sporting
Laupäev
Everton – Sunderland
Tottenham – Bolton
Pühapäev
Chelsea – Leicester City
Liverpool - Stoke
Kõik otse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSiis järgmine nädal:
Teisipäev
TV6 Bayern – Basel (Peeter Soo puldis)
VSB Inter-Marseille
Kolmapäev
TV6 Real Madrid – CSKA
VSB Chelsea – Napoli
Neljapäev
Bilbao – Man Utd
Man City – Sporting
Laupäev
Everton – Sunderland
Tottenham – Bolton
Pühapäev
Chelsea – Leicester City
Liverpool - Stoke
Kõik otse.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustA kas Šveitsi klubi materdati ja räägiti kui perses kõik on ja Shaqiri läheb kohe ära ja miks kõik teised peaks jääma ja üleüldse läheb kohe kõik ikka perse ja ... ?Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustHuvitav et ülekanne ei alanud mõne FC Bayerni fännilauluga...nõrk Peeter, nõrk.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar