Peeter Soo ei viitsinud täna eriti kaua jamada. 6:37 näitas mängukell.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustOleks vaja väga teada saada, millal kordused on meistrite liiga mängudestINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustPeeter Soo ei viitsinud täna eriti kaua jamada. 6:37 näitas mängukell.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustmis kontekstis? aga muidu, unbelievable.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustRohkem emotsiooni City väravate puhul!
Parim on siiani ikkagi Joe Harti suurepärane audisisseviseINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustRohkem? Piisavalt ManU fänni poolt.
Parim on siiani ikkagi Joe Harti suurepärane audisisseviseInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPiisavalt?! Isegi estoni kaartide segamine, mis tal alati kestab vähemalt 5 minutit, paelus mind rohkem, kui tänane kommentaar.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Hihi - see on juba päris koomiline kui sassis Järvelal täna Demba Ba ja Papiss Cisse omavahel on. Kui ta selle hooga jätkab saaks sellest juba joomismängu teha, võtame igakord kui üks neeger on teine!
Ja btw, ilmselt samuti keelevääratus (kui just minu kõrvavääratus ei olnud), aga mismõttes Bayern saab Inglaste 4. koha CLis omale kui nad finaali võidavad?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustHihi - see on juba päris koomiline kui sassis Järvelal täna Demba Ba ja Papiss Cisse omavahel on. Kui ta selle hooga jätkab saaks sellest juba joomismängu teha, võtame igakord kui üks neeger on teine!
Ja btw, ilmselt samuti keelevääratus (kui just minu kõrvavääratus ei olnud), aga mismõttes Bayern saab Inglaste 4. koha CLis omale kui nad finaali võidavad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar