Mis mängu TV6 täna näitab?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMillisest Peetrist jutt käib?Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustMis mängu TV6 täna näitab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMadridi CSKA ja Moskva Putini-nimeline kuninglik meeskond.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitusttermomeetristInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Eile hakkas häirima see Järvela pidev Londoni Chelsea ja Londoni Chelsea. Millised need võistlevad jalgpallitšelsid siis on? Pariisi ja Rooma oma? Samamoodi pole vaja pidevalt rõhutada, et Londoni Arsenal. Argentiina klubiga ei hakka keegi teda segi ajama.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustVeider asi, millest end häirida lasta.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJalgpalliklubi nimi on Chelsea, mitte Londoni Chelsea.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJalgpalliklubi nimi on Chelsea, mitte Londoni Chelsea.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustJah, olen täitsa kursis sellega. Ma lihtsalt ei leia, et see nüüd nii tõsine mure oleks, et lasta sel kuidagi häirida mängu vaatamist. Seda enam, et Eesti meedia kasutab väljendit Londoni Chelsea üsna tihti ja arvatavasti on see juba piisavalt kinnistunud, et kuuled seda tulevikus veelgi. See ei muuda asja muidugi õigeks, aga ma arvan, et põhimõtteliselt on võimalik edasi elada ka siis, kui keegi ütleb Londoni Chelsea, mitte Chelsea.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMänku-mehed.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar