Algselt postitas tarry
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustFiloloog pole,aga no peaks ju teadma,et Jose pole mingi John,ehk J pole DZ vaid H.
Minu lemmik hääldusotsimised tulid kunagi Lorik Cana ja Henrikh Mkhitarjani nimedega. Selgus, et albaania keeles on Lorik Tsanja (foorumis muidugi keegi juba jõuras, et peaks olema Kanja) ja Mkh algus armeenia keeles hääldub Mekitarjanina.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustOk "paneme siis oma keele kirjapilti":
Vaine roonei, van persie, Oliver kiroud, theo vältsott jne. Ütle mitmendal minutil oksele hakkasid.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTäiesti tühi probleem nagu minuarust.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
kelle jaoks mugavam? Sinu?
Järvela jaoks oli mugav öelda Kiatsserini, kuigi platsil siblas ri ngi Giaccherini (tsakkerini).
Aga näiteks Kristali jaoks oli mugav öelda Giovanni, kuigi platsil ol Giovinco (tsovinko).
Minu jaoks näiteks on mugav öelda Mänku, ruuni, perse, lolkott, rio, kährik, ziruu, öö siil. Ma oleks päris rahul kui sellist hääldust VSB pealt kuulda saaks. Mõnu tee ära!
Et noh nimetamegi mängijaid nii nagu igaüks ise tahab? Ja see on parem variant kui teha kodutöö ja hääldada nimed korrektselt?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustja paneks nii nagu kõige mugavam oleks.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMul näiteks ongi mugav hääldada siis, kui ma teen, et hääldan õigesti. Tänks, et mõistad!Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
No ma ei tea... kui kuuled eetris kommentaatori suust rahvuskoondise mängu vaadates Piirozha, Ozhamaa, siis teeb ikka meele nukraks küll. Igatahes respekt neile kommentaatoritele kes viitsivad ja tahavad end sel teemal keeleliselt harida. See näitab eelkõige lugupidamist inimese, antud juhul mängija, vastu.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Kui nüüd jälle "soiguda", siis meeste grupisõitu päevase hilinemisega näidata on küll kuridegelik. Isegi parima tahtmise juures ei ole sellises infosulus elamine võimalik, et kuskilt ööpäeva jooksul tulemusi ei kuuleks.
Sellega tekib küsimus, miks asi üldse ette võeti, kui tähtsamad (meeste ja naiste grupi-) sõidud pea päevase hilinemisega näidatakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMa vihjasin rohkem sellele, et saadaks kogu selle piinliku täpselthääldamise nahui ja paneks nii nagu kõige mugavam oleks. Suarez on Suaares, Ronaldo mitte Ronaldu, Robben mitte Roppen või Robeen, Villa mitte Vilja või Vijja jne. Täiesti tühi probleem nagu minuarust.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustno vanemad mehed ehk ka mäletavad kui värdjalikult kõlasid legendaarse Räägu Tiidu suuläbi Romariu ja Bebetu.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustTeo Välšott, Kieran Tšips ja Jaak Vilsheere. Ei häiriks?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMina pole siiani suutnud harjuda portugali hääldusega. Ronaldinju, Ronaldu, Karvalju, Romariu jms asjad. No lihtsalt ei saa öelda. Ütlen pigem valesti.
Portugali näide- http://www.youtube.com/watch?v=jiXH6NFNpF4Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar