No oligi, et viimase vooru ajal mõtlesid lätlased, et "fukit, striimid on ju saaval" ja panid siis mängima hoki. Kõik rõõmsad!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Viimase vooru näitamata jätmine on muidugi täiesti uskumatu prohmakas. Mis siis, et ise viibisin sel ajal teel Lõuna-Eestist Tallinna ja poleks niikuinii vaadanud. Aga teatud kindlus võiks kliendil olla, et kui mingite ülekannetega alustatakse, siis viiakse nad ka lõpuni.
VSB saab minult kiita FA karika korraliku kajastamise eest sel hooajal. See oli mõnus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustViimase vooru näitamata jätmine on muidugi täiesti uskumatu prohmakas. Mis siis, et ise viibisin sel ajal teel Lõuna-Eestist Tallinna ja poleks niikuinii vaadanud. Aga teatud kindlus võiks kliendil olla, et kui mingite ülekannetega alustatakse, siis viiakse nad ka lõpuni.
VSB saab minult kiita FA karika korraliku kajastamise eest sel hooajal. See oli mõnus.
Kommentaar
-
Nagu eespool öeldud, siis viimasele voorule sõitis sisse mitte algav hoki, vaid lõppev vormel. Selle puhul on minu teada paraku paigas, et ära tuleb näidata kõik, sh pressikas ja muu mudru. Oleks veerand tundi hiljem ülekannet alustatud, oleks muidugi jälle nii mõnigi jorin tulnud.
(ei vaidle vastu, et iseenesest on see äärmiselt nõme lugu, et nii läks)armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui krabatakse endale liiga palju ülekandeõigusi, tuleks teha kõrvale VSB 2. Saab rohkem raha küsida kliendilt ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNo ei saa ju teha, kui siin kõik juba kuue euro pealt känseldavad hoogsalt oma tellimusi, sest "mitte midagi ju ei näidata".the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNo aga ei näidata ju kaks kuud mitte midagi. Või ma eksin? Krabage siis kasvõi kergejõustiku Kuldne Liiga, mida siinkandis mitte keegi ei näita. Ma siis hea meelega vaatan suvel ka.
niipalju tean muidu sõprusmängude kohta öelda, et:
N 31.05, 21:25 Saksamaa-Iisrael
L 02.06, 19:10 Inglismaa-Belgiaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustEesti osakonnal pole mitte mingusugust õigust kaasa rääkida kava suhtes?
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNo ei saa ju teha, kui siin kõik juba kuue euro pealt känseldavad hoogsalt oma tellimusi, sest "mitte midagi ju ei näidata".
Mina oleks huvitatud VSB HDst - huvitav kas seda plaani ei ole?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar