Ma ka päris ei saa aru, milles probleem on. Näitamis õigused nagu on. Midagi muud ka nagu samal ajal live`is ei tule.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJärgmine nädal on kaks mängu. Mõlemad küll Manchesteri klubide mürgeldamised tabeli lõppude vastu, aga siiski.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustTeie kanal IMEB suurelt. Pole lihtsalt sõnu....tarbijakaitsesse tuleks minna vist.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustok, see selleks, aga on mingi põhjendus ka miks siis Premieri enam niipalju ei näidata? õigused on ju alles või kuidas?
Ehk kui kanalit juhiks spordisõbrad, nagu kõik Eesti poolelt kanaliga seotud inimesed, siis oleks see triiki kõike ja otse täis. Reaalne maailm on aga see, et kanalit juhivad numbreid lugevad inimesed ja nemad tahavad lihtsalt kliendilt võimalikult väikse vaeva-kuluga asi tulusaks saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustok, see selleks, aga on mingi põhjendus ka miks siis Premieri enam niipalju ei näidata?
täpsem jutt ei ole väga avaliku foorumi teema ja seega ei maksa lisa pärida, kuid ehk aitab natuke mõista.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
ok, arusaadav. kurb. loodetavasti ikka jalgpalli otseülekanded jätkuvad. olgu need siis mis iganes liigast. samas tundub et kui isegi Premieri näitamine paistab siin meie turul olevat ülejõukäiv ettevõtmine, siis mis veel rääkida soovist näha üks päev lisaks La Ligat ja Serie A-dCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Kas PL kanali kinnipanek ei olnud tingitud mitte sellest, et baltikumist hakati äritsema Viasati vaatajakaartidega, mida siis Briti saartel pubid meelsasti ostsid (ise ei jägi PL-i väga pingsalt, aga seal on mingi teema laupäevaste mängudega). Sellisel juhul on lihtsam väikse baltikumi kanal kinni panna, kui et jageleda SKY-ga (sellele jutule mul mingit kinnitust ei ole, aga tundub loogiline )
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar