Algselt postitas Bart
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Hugg Vaata postitustklõpsige xtra1-xtra9 kanalid läbi, kes tahavad BVB-ARS mängu näha. Suure tõenäasusega peab leppima saksakeelsete kommentaatoritega. Kahju ainult et VSB teist mängu täna tagant järgi ei näita nagu eile (teisipäeviti ainult?).
Kommentaar
-
Algselt postitas Hugg Vaata postitustklõpsige xtra1-xtra9 kanalid läbi, kes tahavad BVB-ARS mängu näha. Suure tõenäasusega peab leppima saksakeelsete kommentaatoritega. Kahju ainult et VSB teist mängu täna tagant järgi ei näita nagu eile (teisipäeviti ainult?).
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkust ma need x türa1 kuni 9 saan? Mingi viasatt superkuld pakett?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustPead ei anna, kuid kui sul olemas viasati pann, siis peaksid nood kanalid olemas olema. Vähemalt mu vanematel oli nii.
tõenäoliselt on kõik CLi mängud sealt nähtavad kuid võõrkeelsete kommentaatoritega ....
Kommentaar
-
Haruldane juhus, aga VSB striim on eesti keeles http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?...18&part=sportsFORZA FIORENTINA!
Kommentaar
-
Algselt postitas tiriam Vaata postitustXtra kanaleid näed kui sul on viasati teenus (kuld pakett või hõbe pakett koos spordikanalitega) ning kanalid on näha 160.-168. positsioonil.
tõenäoliselt on kõik CLi mängud sealt nähtavad kuid võõrkeelsete kommentaatoritega ....
Kommentaar
-
Kas ma vaatan valet kanalit?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsittuge pihku. Teeme mingi allkirjade kogumise?
+1. Nõus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar