Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust19:55Hoki OTSE Slovan Bratislava-Dinamo Riga
22:20 football Jalgpall OTSE UEFA ML Basel-Liverpool
Tõsiselt mingi lambi hoki pärast mida on hooaja 930903 mängu tuleb Cl mängu poole pealt sisse hüppamine?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustVaatasin kava.ee'st, et VSB näitab ka Chelsea mängu täna (16:55 Korvpall OTSE Chelsea-Aston Villa (jah, seal näitab et tegu on korvpalliga)), aga teleri kavas näitab, et sel ajal on hoopis korvpall. Kumb õige on?
Kommentaar
-
See, et 15 minti mängu algusest jääb nägemata hoki lõpu pärast- pole hullu. Aga kui siin korvi MM-i ajal räägiti, et MM on ikkagi MM, ja see on tähtsam, kui mingi "lambi" jalgpalli hooaja alguse mäng (olen sellega absoluutselt ka nõus), siis kuidas peaks suhtuma sellesse, et homne ratta MM-i grupisõidust suur osa mingi lambi hooaja eelse korviturniiri kolmanda koha mängu pärast näitama jääb? Ja kui kava järgi vaadata, siis vist isegi esikoha mäng võib ratta lõpu ära hammustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSee, et 15 minti mängu algusest jääb nägemata hoki lõpu pärast- pole hullu. Aga kui siin korvi MM-i ajal räägiti, et MM on ikkagi MM, ja see on tähtsam, kui mingi "lambi" jalgpalli hooaja alguse mäng (olen sellega absoluutselt ka nõus), siis kuidas peaks suhtuma sellesse, et homne ratta MM-i grupisõidust suur osa mingi lambi hooaja eelse korviturniiri kolmanda koha mängu pärast näitama jääb? Ja kui kava järgi vaadata, siis vist isegi esikoha mäng võib ratta lõpu ära hammustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustArusaadav.
Aga kuidas see programmi koostamine käib? Lätlased lasevad, käsevad ja poovad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPalju eestlastel ja leedukatel sõnaõigust on ?
Ja kas õhtul siis on Arse-Totts kordusest või hoki nagu minu tigi tv kava näitab?
Kommentaar
-
saan aru et teid nussib 0% mis kava.ee kirjutab aga tehke tulevikus kavamuudatuste puhul neile mingi märge. foorumisse ja viasat.ee-sse normaalne inimene kava vaatama lihtsalt ei lähe, viimase puhul üks asi veel et on võimatu leida lehelt kava ja kui tõesti leiad siis vastu vaatab selline asi:Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustArse-Tottenham täitsa tuleb eetrisse. Aga ma kahjuks ei oska öelda, et mis hetkel täpselt.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitusthaha lol
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustArse-Tottenham täitsa tuleb eetrisse. Aga ma kahjuks ei oska öelda, et mis hetkel täpselt.
Ma usun, et see on õige info.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar