Positiivse poole pealt niipalju, et online intervjuu on täitsa teema ja loodetavasti varsti saab ametliku küsimuste teema algatada.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustNo seal on erinevaid põhjusi, aga inimeste jaoks väga vahet ei ole, kuna uudis puudutab midagi, mis oleks niikuinii alles suvel tulnud, lihtsalt nüüd on teada andmise ja selle vahe märksa väiksem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÜtlen vahepeal, et Copa America on juunikuus eetris.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustkrt, ma tahtsin kordki rõõmusõnumi ise edastadaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustSa võid vabandada meie kõigi eest, et inimeste silmi rikume taas mingi jamaga. Eriti nõmedal kellaajal ka veel, magada ei lasta üldse.
Kommentaar
-
Kle viasati töötajad. Teil oli vist sel hooajal ka kavas premier league fantasy võitjale panna välja auhinnaks särk ja pall? Teate midagi sellest?
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKle viasati töötajad. Teil oli vist sel hooajal ka kavas premier league fantasy võitjale panna välja auhinnaks särk ja pall? Teate midagi sellest?
https://www.viasat.ee/viasat-sport/f...premier-league
Nii ta on, minuteada peaks midagi minema, tasub sotsmeediat jälgida.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustSa võid vabandada meie kõigi eest, et inimeste silmi rikume taas mingi jamaga. Eriti nõmedal kellaajal ka veel, magada ei lasta üldse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustNii ta on, minuteada peaks midagi minema, tasub sotsmeediat jälgida.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustHea kuulda. Peale seda, kui Mõnu ütles, et ta ei tea midagi, tekkis juba kartus, et äkki sel aastal polnudki ja kodukal eelmise aasta info, kuna ka facebookis tegelt enam fantasys midagi ei räägitud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar