Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKõige huvitavam on see, et poleks sa seda jaganud, poleks ma Starmani kliendina sellest ilmselt teadagi saanud. Nagu wtf Starman? Euro eest tellisin endale esmakordselt spordipaketi. Naudime siis jaanuari lõpuni Inglise liigat.
ps. viaplay võiks ennast müüa läbi starboxi (jt konkureerivate teenuste) ka, kui on isu end turule sisse süüa. praegu seal näiteks Delfi TV beta olemas. sarnaselt mõnele teisele siin, sain ka mina endale nüüd lõpuks tähekarbi koju (seni vaatasin moodulkaardiga)
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustUsun et neil kampaania pole veel lahti läinud.
ootaks siis jaanuarini jah
Kommentaar
-
OK, ma saan aru, et eilne mäng oli tegelikult TV6-s, mitte Viasat Spordis. Ma saan aru, et Kannik ja Mardisalu on mõningate jaoks teatud nostalgiline paar ja mis seal salata on muhedad mehed kah.
Aga neid kuulates hakkasin mõtisklema, et mis on see lisandväärtus, mida Viasat Sport eesti publikule siis pakkuda võib? Pildikvaliteet see pole. Ainuke lisandväärtus on eestikeelne kommentaar. Mingit stuudiovärki või analüütikat, oma mingeid saateid pole (noh sellel põhjusel, et kanal on kolme riigi peale). Seega jääb üle see eestikeelne kommentaar. See ongi see lisandväärtus, mida televaataja 7 euro eest kinni plekib. Ehk siis kommentaator võiks mängunüansse tähele panna, võiks olla mänguks ette valmistunud (Pepe ei ole juba 3-4 hooaeg jõhkard, teha kindlaks Jamesi rolli) ja võiks olla keskendunud mängule.
OK, eilne mäng oli TV6-s, aga nad ju kommenteerivad ka Viasati kanalil. Seda kanalit enam suvaline Teet vaatama ei satu. Miks peaks jalgpallisõber Napoli - Benfica mängu sellise kommentaariga kuulama?
Ehk siis professionaalsust härrased!
Teine väärtusekoht on see sisu, mida näidatakse. Ehk siis ma maksan 7 eurot, et mitte jaurata mingite striimidega, vaid vahetada korra telekal kanal ja voilaa. 1 spordikanal on tänapäeva spordimahtude juures ilmselgelt vähe. 1 liiga + Meistrite liiga on jalgpalli mõistes ilmselgelt vähe.
Aga 1 euro eest täitsa käib kah!
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust1 spordikanal on tänapäeva spordimahtude juures ilmselgelt vähe. 1 liiga + Meistrite liiga on jalgpalli mõistes ilmselgelt vähe.
Kanaleid ju rohkem kui Viaplay juurde arvestada. Kuigi nendest vist peale Premieri, CL ja F1 midagi ei tule. Nende kanalite pealt võiks muidugi suurem valik olla aga eks põhiteema jällegi need õigused.
Aga kui ainult VSB-st rääkida siis tegu pole ju jalgpallikanaliga. Hoki, tennis ja muud asjad tahavad ka ju ekraanile.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitust"Alates 1. detsembrist kuni käesoleva aasta lõpuni saavad Starmani kliendid tellida Viasati kanalipakette uskumatult soodsa hinnaga: ..."
ootaks siis jaanuarini jah
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustOK, ma saan aru, et eilne mäng oli tegelikult TV6-s, mitte Viasat Spordis. Ma saan aru, et Kannik ja Mardisalu on mõningate jaoks teatud nostalgiline paar ja mis seal salata on muhedad mehed kah.
Aga neid kuulates hakkasin mõtisklema, et mis on see lisandväärtus, mida Viasat Sport eesti publikule siis pakkuda võib? Pildikvaliteet see pole. Ainuke lisandväärtus on eestikeelne kommentaar. Mingit stuudiovärki või analüütikat, oma mingeid saateid pole (noh sellel põhjusel, et kanal on kolme riigi peale). Seega jääb üle see eestikeelne kommentaar. See ongi see lisandväärtus, mida televaataja 7 euro eest kinni plekib. Ehk siis kommentaator võiks mängunüansse tähele panna, võiks olla mänguks ette valmistunud (Pepe ei ole juba 3-4 hooaeg jõhkard, teha kindlaks Jamesi rolli) ja võiks olla keskendunud mängule.
OK, eilne mäng oli TV6-s, aga nad ju kommenteerivad ka Viasati kanalil. Seda kanalit enam suvaline Teet vaatama ei satu. Miks peaks jalgpallisõber Napoli - Benfica mängu sellise kommentaariga kuulama?
Ehk siis professionaalsust härrased!
Teine väärtusekoht on see sisu, mida näidatakse. Ehk siis ma maksan 7 eurot, et mitte jaurata mingite striimidega, vaid vahetada korra telekal kanal ja voilaa. 1 spordikanal on tänapäeva spordimahtude juures ilmselgelt vähe. 1 liiga + Meistrite liiga on jalgpalli mõistes ilmselgelt vähe.
Aga 1 euro eest täitsa käib kah!
Kommentaar
-
Viasat Rootsil on üks suur lisaeelis- 2 lisakanalit (Viasat Fotboll ja Viasat Premium)
Lihtsalt suvaline näide: sel laupäeval näidatakse laivis järgnevad mängud:
14.00 Osasuna - Barcelona
14.30 Watford - Everton
17.00 Arsenal - Stoke
17.15 Real Sociedad - Valencia
19.00 Crotone - Pescara
19.30 Las Palmas - Leganes
19.30 Liecester - Manchester City
21.45 Sampdoria - Lazio
Lisaks on Premier Liiga stuudio laupäeva hommikul.
Viasat Hoki näitab NHL-i, Viasat Motor igast rallisid. Ilmselt, kui mingi tennis on, lükatakse see ka kuhugi.
Ehk siis tore, et te seda viaplayd arendate ja tahate seda raha, mis Starman muidu saab, otse endale, kuid fakt on see, et tõeliseks spordioperaatoriks muutute te alles siis, kui ostate need faking La Liga ja Seria A õigused ära, teete 2 lisakanalit ja hakkate neid mänge korralikult kajastama.
Praegune teenus kõlbab ühe euro eest küll.
PS! Muidugi on rootslastel ka HD, aga minu jaoks pole see oluline.
EDIT! Pühapäevane kava:
13.00 Eibar - Alaves
13.30 Cagliari - Napoli
14.00 Chelsea - West Bromwich
16.00 Torino - Juventus
16.00 Atalanta - Udinese
16.15 MU - Tottenham
18.30 Liverpool - West Ham
19.30 Espanyol - Sporting Gijon
21.45 Betis - Athletic Bilbao
21.45 PSG - Nice
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMa saan aru et sa ennustad tulevikku?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustViasat Rootsil on üks suur lisaeelis- 2 lisakanalit (Viasat Fotboll ja Viasat Premium)
Lihtsalt suvaline näide: sel laupäeval näidatakse laivis järgnevad mängud:
14.00 Osasuna - Barcelona
14.30 Watford - Everton
17.00 Arsenal - Stoke
17.15 Real Sociedad - Valencia
19.00 Crotone - Pescara
19.30 Las Palmas - Leganes
19.30 Liecester - Manchester City
21.45 Sampdoria - Lazio
Lisaks on Premier Liiga stuudio laupäeva hommikul.
Viasat Hoki näitab NHL-i, Viasat Motor igast rallisid. Ilmselt, kui mingi tennis on, lükatakse see ka kuhugi.
Ehk siis tore, et te seda viaplayd arendate ja tahate seda raha, mis Starman muidu saab, otse endale, kuid fakt on see, et tõeliseks spordioperaatoriks muutute te alles siis, kui ostate need faking La Liga ja Seria A õigused ära, teete 2 lisakanalit ja hakkate neid mänge korralikult kajastama.
Praegune teenus kõlbab ühe euro eest küll.
PS! Muidugi on rootslastel ka HD, aga minu jaoks pole see oluline.
EDIT! Pühapäevane kava:
13.00 Eibar - Alaves
13.30 Cagliari - Napoli
14.00 Chelsea - West Bromwich
16.00 Torino - Juventus
16.00 Atalanta - Udinese
16.15 MU - Tottenham
18.30 Liverpool - West Ham
19.30 Espanyol - Sporting Gijon
21.45 Betis - Athletic Bilbao
21.45 PSG - Nice
Kommentaar