Telekas on ühenduses arvutiga, kuid kuvarina ei taha kasutada? Mis mõte neid kahte siis ühendada?

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

3Go Sport

Collapse

X
- 

Mis ta ütleb? Või lihtsalt ei avane?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNaljakal kombel ei ole mul töö- ega koduarvutil Firefoxiga asi tööle läinud. Ohwell.
Kommentaar
 - 

Lihtsalt ei tule pilti ette. Avan filmi ja siis jääb pilt mustaks.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMis ta ütleb? Või lihtsalt ei avane?
Kommentaar
 - 

olgu, oskad öelda mis brauseri versioon sul ka on?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLihtsalt ei tule pilti ette. Avan filmi ja siis jääb pilt mustaks.
Kommentaar
 - 

47.0.1.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustolgu, oskad öelda mis brauseri versioon sul ka on?
Kommentaar
 - 

Kui sa oled Viasati klient (sat-tv oma), siis saad soodukaga, kui oled mõne operaatori kaudu liitunud, siis ei pead eraldi liituma, kuna operaatorid ei avalda meile oma kliendiandmeid ja me ei saa kuidagi soodukat pakkudaAlgselt postitas chimaira Vaata postitustMinu jaoks jäi segaseks... kui mul on tellitud Viasat Spordi pakett telekasse, kas see on siis ühildatav Viaplay'ga? Või selleks, et VSB-d telekast edasi näha, aga samas ka Viaplay kasutajaks saada, pean maksma nii Viaplay kui Viasat Spordi paketi eest eraldi?

Kommentaar
 - 

ok selgub, et firefox polegi ametlikult toetatud, niiet proovi mingit muud brauseritAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust47.0.1.
 (jah tean, väga nõme)

Kommentaar
 - 

Einoteretali. MA NÕUAN RAHA TAGASI!!!Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustok selgub, et firefox polegi ametlikult toetatud, niiet proovi mingit muud brauserit
 (jah tean, väga nõme)
Kommentaar
 - 

tee seda :PAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEinoteretali. MA NÕUAN RAHA TAGASI!!!
Kommentaar
 - 

Iceman soovitab sellistel juhtudel osta uue arvutiAlgselt postitas LeeRomeno Vaata postitustok selgub, et firefox polegi ametlikult toetatud, niiet proovi mingit muud brauserit
 (jah tean, väga nõme)
Kommentaar
 - 

mul on kaks kuvarit + teler ühendatud, aga Windowsi sunnik laseb ainult kahte korraga aktiivsena töös hoida (videokaardi ametliku draiveri pask, Linuxis saan kõiki kolme korraga kasutada, aga seal muud hädad). seetõttu ongi teler ainult vaikimisi taga, ega seda desktopina vaja polegi. kas mingi traadiga chromecasti lahendus ka on? lauaarvutiga on wireless pointless.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTelekas on ühenduses arvutiga, kuid kuvarina ei taha kasutada? Mis mõte neid kahte siis ühendada?
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar