Algselt postitas Mask
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustVaieldav, Forsberg on hilisem tõusja olnud, Lindelof oli klassiga mängija juba eelmisel hooajal.
Emil Forsberg: the shy anti-Zlatan whose career path has been vindicated
Ja ründemängija kaalub üldjuhul kaitsemängija üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustRootsi koondise hetke "hinnatuim" on pigem ikka Leipzigi ja bundesliiga söödukunn Emil Forsberg.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKannike nimetas ju Lindelöfi Rootsi tuntuimaks mitte hinnatuimaks (hetkel mängu vaatamine pooleli, juhul kui hiljem ütleb)? Tuntuimaks võib Lindelöfi nimetalada küll. Forsberg hakkas tänavu omale nime tegema.
Forsbergi minu jaoks on küll tuttavam nimi, kui Lindelöf, kes ju sisuliselt alles esimest täishooaega Benfica koosseisus on tegemas. Forsberg, nagu mainitud, tegi juba kaks aastat tagasi Malmö eest häid esitusi CL-is on veerandsada kogtumist Rootsi koondises teinud, ja nagu postitatud artiklis mainiti, tahtis Klopp teda juba eelmine talv Liverpooli tuua, aga Leipzig tegi rootslasega kiiresti uue kopsaka lepingu, et huvilised minema peletada. Aga eks see vaidlus Lindelöf või Forsberg ole "kellele ema, kellele tütar" stiilis. Samas jutust, et ta alles sel hooajal on pead tõstmas, ma päris aru ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMäletasin seda sõnastust kuidagi teisti. Sel juhul on peale suure ninaga rootslase taandumist Rootsi koondise tuntuim nimi ilmselgelt Ola Toivonen!
Forsbergi minu jaoks on küll tuttavam nimi, kui Lindelöf, kes ju sisuliselt alles esimest täishooaega Benfica koosseisus on tegemas. Forsberg, nagu mainitud, tegi juba kaks aastat tagasi Malmö eest häid esitusi CL-is on veerandsada kogtumist Rootsi koondises teinud, ja nagu postitatud artiklis mainiti, tahtis Klopp teda juba eelmine talv Liverpooli tuua, aga Leipzig tegi rootslasega kiiresti uue kopsaka lepingu, et huvilised minema peletada. Aga eks see vaidlus Lindelöf või Forsberg ole "kellele ema, kellele tütar" stiilis. Samas jutust, et ta alles sel hooajal on pead tõstmas, ma päris aru ei saa.
Mannike ja Kardisalu suutsid leinaseisaku ka ära rikkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitusthttp://starman.ee/meist/kampaaniad/viasat kasutage võimalust
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNagu wtf Starman?
ma sain starmani kliendina juhuslikult arvet silmitsedes teada,
et Yle 1 ja 2 muutuvad uuel aastal valikkanaliteksGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustMulle hakkas eile pigem see kõrva, et Reina ei esinda enam Hispaaniat ja Julio Cesar tuli 2002 maailmameistriks. Mõlemad väited valed.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKõige huvitavam on see, et poleks sa seda jaganud, poleks ma Starmani kliendina sellest ilmselt teadagi saanud. Nagu wtf Starman? Euro eest tellisin endale esmakordselt spordipaketi. Naudime siis jaanuari lõpuni Inglise liigat.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustUsun et neil kampaania pole veel lahti läinud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar