Algselt postitas vaikiv mees
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Kruusi on kohati natukene veider kuulata... Et "kuidas Liverpool on saanud rohkem tahtmist kui Barca", "Kui tugevalt Liverpool Barca väravat surve all hoiab", kuidas "Ei ole põhjust miks Liverpool ei peaks võõrsilväravat saama" ja mingid muud asjad veel...
Samas on tervikuna Barca rünnakud teravamad ja pidevalt surve alt välja tulles jääb neil väravast vähem puudu kui Poolil.. Ehk jah, Pool võib muidugi võõrsilvärava saada... Aga võib ka Barca väga vabalt 5 vastuseta lüüa.
Kommentaar
-
Tegelikult võiks poliitika välja jätta. Või pole mõistlik?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTegelikult võiks poliitika välja jätta. Või pole mõistlik?
Et kommentaar võiks neutraalsem olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTegelikult võiks poliitika välja jätta. Või pole mõistlik?
Kommentaar
-
Lumehelbeke oli kunagi üks pahalane, kes kohtupingis ütles, et tema ei teinud ja kui teinuks, siis ei ütleks ka.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustKrt jälle on kommentaator vaiksem kui stata heli.
Kommentaar
-
Kruus: "Täna saame näidata ka pikemalt pilti staadionilt ja seda melu, mis siin toimub!" Minut hiljem on reklaamid peal ja ülekanne läbi. Hästi!
Vähemalt Liverpooli mängu ajal suudeti näidata veidi pikemalt seda lõpuvilejärgset melu. Oli vinge küll!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKruus: "Täna saame näidata ka pikemalt pilti staadionilt ja seda melu, mis siin toimub!" Minut hiljem on reklaamid peal ja ülekanne läbi. Hästi!
Vähemalt Liverpooli mängu ajal suudeti näidata veidi pikemalt seda lõpuvilejärgset melu. Oli vinge küll!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar