Nädal kõigile tasuta TVPlay.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustManku mäng, aga pildis Wolves vs Villa. Kuis ajad on muutunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustManku mäng, aga pildis Wolves vs Villa. Kuis ajad on muutunud.
Varsti peaks kamina kanal tulema.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSee hetk kui Julian Baumgartlinger nimi tegi kommentaatori katki All good bro!
Lokomotiv mängis teisel poolajal samamoodi nagu mina ta perekonnanime hääldasin.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMingil põhjusel see ei tulnud esimene kord ja siis läks aju errorisse. Ma isegi lülitasin miki välja ja harjutasin omaette pärast.
Lokomotiv mängis teisel poolajal samamoodi nagu mina ta perekonnanime hääldasin.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustHey pole hullu, juhtub ka parimatel
Kommentaar
-
lõpuks jõudsid siis ära teha ka asjad, mida kunagi planeerisime, ehk siis põhimõtteliselt on tegu internetil põhineval full teleteenusel, kus suur hulk telekanaleid, lisaks seriaalid ja filmid ja uuemate filmide jaoks nn premium laenutus.
Inimesele, kes näiteks püsiühendust ei oma, aga aegajalt tahaks telekaekraanilt asju vaadata suht ideaalne lahendus, sest tänapäevase mobiilse netiga jookseb täitsa hea kvaliteediga kõik juba. Vaja lihtsalt castingu võimega telkut või chromecasti või muud analoogi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar