Kas ainult mul peksab staadioniheli kommentaatorid totaalselt üle?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas ainult mul peksab staadioniheli kommentaatorid totaalselt üle?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustNüüd on vist paika krutitud. Alguses ei saanud ülde aru, et Nool räägiks midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustLoodetavasti ei läinud liiga palju Noole jutust kaduma. Mees ladus ikka täielikku kulda, nii eetris kui eetriväliselt. Ei meenugi, et Eestis oleks kergejõustikuülekannetes olnud varem nii palju (või üldse) põnevat juttu erinevatest nüanssidest ja alade spetsiifilisusest.
Kommentaar
-
ehk on siit läbi käinud juba see küsimus, aga miks TVPlay Sports kanalid ei näita sellisel ajal nagu täna kell 17 paralleelselt kahte EPL mängu?
Saan aru, et laiema üldsuse jaoks on ManU-Leicester ehk paeluvam, samas Spurs ja Palace näol ikkagi praegu heas vormis olev tiim vs top 6 sats.... ja kui kanalisse ei mahu võiks vähemalt olla netiplatformil ju ülekanne ?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustehk on siit läbi käinud juba see küsimus, aga miks TVPlay Sports kanalid ei näita sellisel ajal nagu täna kell 17 paralleelselt kahte EPL mängu?
Saan aru, et laiema üldsuse jaoks on ManU-Leicester ehk paeluvam, samas Spurs ja Palace näol ikkagi praegu heas vormis olev tiim vs top 6 sats.... ja kui kanalisse ei mahu võiks vähemalt olla netiplatformil ju ülekanne ?
Kommentaar
-
Minuteada probleem oli Euroopaga. Kuna igast Lähis-Ida, Usa, Aasia sagedused nagunii UK-sse ei ulatunud, siis nendest oli savi. Eurooplastele tehti aga piiranguid, kuna pubide omanikud kippusid Bulgaaria digibokse endale panema, et kliente meelitada.
Seal listis ma ka ei näinud ühtegi Euroopa providerit, kes oleks mitut mängu näidanud (aga ma võisin liiga kiirelt vaadata).
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustehk on siit läbi käinud juba see küsimus, aga miks TVPlay Sports kanalid ei näita sellisel ajal nagu täna kell 17 paralleelselt kahte EPL mängu?
Kommentaar
-
Algselt postitas toi Vaata postitustIsegi kui kahte mängu oleks näidatud, oleks loogilisem olnud ju teiseks valida Wolves - Chelsea. Ikkagi Euroopa Liiga meeskond vs Meistrite Liiga meeskond.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar