no aga teeme siis aktsiooni. Loobume kõik selle tv3 spordi tellimisest selle aasta jooksul. Niisama vingumine otsustajaid ei koti. Rahakotiga tuleb hääletada. Ja noh maikuus vist on nendega nagunii kõik kui EPL läbi saab. Puhaku rahus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustno aga teeme siis aktsiooni. Loobume kõik selle tv3 spordi tellimisest selle aasta jooksul. Niisama vingumine otsustajaid ei koti. Rahakotiga tuleb hääletada. Ja noh maikuus vist on nendega nagunii kõik kui EPL läbi saab. Puhaku rahus.
Kommentaar
-
Ma ilmselt hoian järgmise aasta septembrini - kui neil kergejõustiku teemantliiga õigused veel järgmine suvi alles on. Aga siis jah pole enam midagi teha - jalkat sealt enam ei näe, tennise ATP pärast ei hakka hoidma, vaatan liiga harva.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust1 ja 2, mida mina näen, ei näita. Koripalloilua. Mingil nädalavahe õhtul ka väga ei näidata, sest olulisem on peks.
Kommentaar
-
Algselt postitas tpx Vaata postitustEndal umbes sarnane plaan. Kui EPLi käimasolev hooaeg läbi saab, siis on üpris tõenäoliselt nägemist. Praeguse teadmise alusel sinna ei jää ega teki juurde midagi sellist, mis mulle huvi pakuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMuuseas miks Poola-Ungari? Kui samal ajal on Itaalia grupis kaunis olulised mängud?
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMuuseas miks Poola-Ungari? Kui samal ajal on Itaalia grupis kaunis olulised mängud?
Kommentaar
-
Kas selline lahendus poleks parem, kui kuskilt platvormilt näeks kõiki mänge korraga? Et ise otsustad, mis mängu vaatad? Keegi võiks selle ära teha. Eriti kui kõik õigused olemas on.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJajah, see on siin see koht, kus oma õigustega hüpata. Mina eelistan telekast olulist mängu vaadata, mitte kõiki ühekorraga kuskilt platvormilt.
Äkki Tofoa seda mõtleski?
Mul endal on olemas televiisor ja Chromecasti vidin. Kuna elan välismaal ja kohalikel teenusepakkujatel oma programmiga mulle midagi põnevat pakkuda ei ole, siis ongi mul olemas GO3 tellimus (spordid ja lõviosa Eesti telekanalitest) ja Viaplay. Netflix ka. Kõik töötab.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJajah, see on siin see koht, kus oma õigustega hüpata. Mina eelistan telekast olulist mängu vaadata, mitte kõiki ühekorraga kuskilt platvormilt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar