Mul on üks tuttav, eks, kes ka seal kommenteerib. Ükspäev leidis ta mängule minnes laualt "Meediakriitika" saate plaani. Et kes on vasakliberaalide agent ja üleüldse. Väga lõbus lugemine oli.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul on üks tuttav, eks, kes ka seal kommenteerib. Ükspäev leidis ta mängule minnes laualt "Meediakriitika" saate plaani. Et kes on vasakliberaalide agent ja üleüldse. Väga lõbus lugemine oli.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul on üks tuttav, eks, kes ka seal kommenteerib. Ükspäev leidis ta mängule minnes laualt "Meediakriitika" saate plaani. Et kes on vasakliberaalide agent ja üleüldse. Väga lõbus lugemine oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSelleks ei pea väga sorima. Mõned prindivad mängu eel pool internetti välja, aga mina joonistan paberile ainult koosseisu. Selleks võtan enamasti laual oleva paberi. Sel korral oli siis selline paber.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSelleks ei pea väga sorima. Mõned prindivad mängu eel pool internetti välja, aga mina joonistan paberile ainult koosseisu. Selleks võtan enamasti laual oleva paberi. Sel korral oli siis selline paber.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKas ta on veel Go3 kommentaator või?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustCrystal Palace vs Watford kommentaator jäi vihma kätte?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMind ja Vintsu käntseldati koos Kiigega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Kas sa Viaplaysse üle? Kui lähed siis oleks veel üks põhjus seda mitte tellida, sest kui sa puldis siis seda retsi Chelsea vastast antisümpaatiat lihtsalt ei ole tervislik kogeda enam. Aastad on niigi oma jälje jätnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMind ja Vintsu käntseldati koos Kiigega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Miks sa nüüd nii kohe...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar