Kas VSB hakkab näitama ka MM valikturniiri play-off mänge.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Miks selline jama on, et näidatakse pmst koguaeg samade tiimide mängu VSB? Teisipäeval tulekul jälle Milan - Real Madrid, kolmapäeval jälle Lyon - Liverpool?
Veits teiste tiimide mänge võiks ka näidata vahepeal (:Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEks nad näitavad ikka neid kõige suuremate klubide vastaseise aga ma olen ka nõus ,et vahelduseks võiks näiteks Marseille vs Zürichit näidata :PAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustTänasest millalgi peaks seda kanalit nägema ka Elioni kliendid.
EDIt:Seda küll rikkaliku valikuga Viasat sport paketis. Asi seegi.
Aga igatahes, 99.- eest saab vähemalt küllaga Dannari elutarkust. Kui keegi peaks kahtlema, kas asi nutsu väärt on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustAga igatahes, 99.- eest saab vähemalt küllaga Dannari elutarkust. Kui keegi peaks kahtlema, kas asi nutsu väärt on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMis see diil on, et tuleb 99.- maksta, siis saab VSB ja selle golfi kanali?
Aga igatahes, 99.- eest saab vähemalt küllaga Dannari elutarkust. Kui keegi peaks kahtlema, kas asi nutsu väärt on.
ei, selles paketis on VSB,Golf ja veel viasat sport east. üsna mõnus kanal, vutt on täitsa olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitust???? mismõttes?
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustNo see golfi kanal minu meelest palju väärt ei ole. Masu ajal paneks mõtlema küll, kas muretseda seda paketti või ei (mis siis, et ma ise maksan iga kuu 60.- lisa, et saaks Viasat Premiumit näha ).
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustAga vähemalt oli mäng suurepärane. Saint-Etienne vs Lyon siis.
1) Gomis vs. Etienne´i fännid
2) Ülioptimistlik tackling, mille eest ainult kollane anti.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust2 asja jäid eredalt meelde:
1) Gomis vs. Etienne´i fännid
2) Ülioptimistlik tackling, mille eest ainult kollane anti.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar