Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Mittekeegi Vaata postitustniii niii VSB on nüüd ametlikult elionis.
ja muideks , AASTA LÕPUNI Viasati Spordi ja filmi pakett TASUTA!!!the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKassa näe mis uudised. Aga ega vist sealt VSB pealt enam divarit ei näe nagu vanasti VS2 pealt? Sel juhul jääb mul vist raha selle paketi eest maksmata. Pole teda just liiga palju.
kokakoolat ikka näidatakse vahel...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVahel ikka näeb.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHea seegi. Ma vaatan hirmuga kavast, et Manu teevee ja Vene hoki vaheldumisi.
Kommentaar
-
Ma ei tea, ei julge eriti tellida seda vsb'd, seal on ikka kirjas, et kuus maksab 99kr...on ikka see 100% kindel, et see värk on aasta lõpuni tasuta?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas David Vaata postitustMa ei tea, ei julge eriti tellida seda vsb'd, seal on ikka kirjas, et kuus maksab 99kr...on ikka see 100% kindel, et see värk on aasta lõpuni tasuta?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mittekeegi Vaata postitustmidagi ei tule tellida, .. näete isegi et "Viasati filmide ja spordi" paketi ees on linnuke , tähendab et see on tellitud.
Lihtsalt elion jamab praegu, nagu aru saanud ei tööta kanalid kellegil.
ootame !
mis muudFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar