Ikka tv3. Aga ei nurise ka etv üle. Mõlemalt hea töö.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKumma kanali pealt siis kallid kaasfoorumlased finaali vaatasid?
Go3st on pilt nii maas, et kui vahepeal statistikat kuskilt äpist vaatama lähed, võid kogemata väravast teada saada enne kui näed.
- Likes 1
Kommentaar
-
TV3 ja ETV ajaline nihe mängus oli umbes 15 sekundit. Da fuck?
Aga Kruus ja Kink oli minu eelistus.
Mida aeg edasi, seda vähem ma suudan Tiislerite kommenteerimist kuulata. Olenemata spordialast. Metafoorid, räuskamine ja ilmselge poole valimine pole mu maitsele. Ses suhtes sobib mulle Kruusi ja Kinki jauramine ja aegajalt üksteist tögav stiil rohkem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustKink võiks pööblile ka seletada, mida Cartoon Network peaks tähendama
Seltskond otsustas ikka TV3 kasuks. Kingi Vamos, Vamos ja inglaste vv-le öeldud võta välja on ikka üle prahi! Selgelt oli tunda, kuidas Kink hispaanlaste poolt oli, kuid sellisele suuremeistrile ei pane seda üldse mitte pahaks! Sai isegi Kruusi Finaalieel saade ära vaadatud, täitsa huvitav isegi. Siuke väike kokkuvõte turnale, hea asendus betsafe podcastile, mida hetkel pole. Kust see "likku panek" tuli? Või see juba ammu käibel? Kelle suust see esimesena kõlas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustKink võiks pööblile ka seletada, mida Cartoon Network peaks tähendama
...või siis lihtsalt tillitatakse/alandatakse vastast
et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
mängu ja mängujärgset vaatasin tv3 pealt, reklaamide ajaks panin etv peale. mängueelset polnud mahti jälgida. minu tagasihoidlikul arvamusel olid tv3 kommentaatorid paremad läbi terve turniiri. telerist jõudis pilt mõlemalt enamvähem samal ajal kohale. kasutasin üle pika aja vana starmani boksi, et livescore'i teavitused ei üllataks. äpiteles oli ülekanne vahel vist isegi peaaegu minuti jagu maas.
Kommentaar
-
Ahjaa. ma vaatan reeglina eesti kanalitest ainult ETv või siis teiste kanalite puhul kasutan järelvaatamist. Aga eneselegi üllatuseks need TV3 reklaamipausid ei häirinud turniiri vältel. Ma liiga palju enne mängu algust küll kanalile ka ei lülitanud. Aga see 5 minutit enne mängu algust kuni lõpuvile jäi minu hinnangul mõistlikuse piiridesse, mis reklaamide kestvust puudutab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar