320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ikka tv3. Aga ei nurise ka etv üle. Mõlemalt hea töö.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      Kumma kanali pealt siis kallid kaasfoorumlased finaali vaatasid?
      Kui telekat pole, on ERRi ülekanne nii minut ees...

Go3st on pilt nii maas, et kui vahepeal statistikat kuskilt äpist vaatama lähed, võid kogemata väravast teada saada enne kui näed.

Kommentaar

Stuudio ja I pa TV3. Sealt edasi ERRist.

Kommentaar

Seltskonnaga kuidagi esimene poolaeg ETV, teine poolaeg TV3, see Kingi pobisemine tundus veidi vaiksem olevat, "likkupanek" tuli ka kohe ära.

Kommentaar

Kalev Kruus on top!

Kommentaar

Kink võiks pööblile ka seletada, mida Cartoon Network peaks tähendama
              Fino alla fine FORZA JUVE

Kommentaar

TV3 ja ETV ajaline nihe mängus oli umbes 15 sekundit. Da fuck?
                Aga Kruus ja Kink oli minu eelistus.
                Mida aeg edasi, seda vähem ma suudan Tiislerite kommenteerimist kuulata. Olenemata spordialast. Metafoorid, räuskamine ja ilmselge poole valimine pole mu maitsele. Ses suhtes sobib mulle Kruusi ja Kinki jauramine ja aegajalt üksteist tögav stiil rohkem.

Kommentaar

Ikka tv3st! Kruus ja Kink superpaar!

Kommentaar

Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
                    Cartoon Network on see kui üks sats keerutab teist satsi nii räigelt, et keerutatav sats võiks pmst jooksutossud jalga panna, sest palli nad nkn ei saa. EM-ilt näiteks Saksamaa 5:1 Šotimaa üle oli täis Cartoon Network.

Seltskond otsustas ikka TV3 kasuks. Kingi Vamos, Vamos ja inglaste vv-le öeldud võta välja on ikka üle prahi! Selgelt oli tunda, kuidas Kink hispaanlaste poolt oli, kuid sellisele suuremeistrile ei pane seda üldse mitte pahaks! Sai isegi Kruusi Finaalieel saade ära vaadatud, täitsa huvitav isegi. Siuke väike kokkuvõte turnale, hea asendus betsafe podcastile, mida hetkel pole. Kust see "likku panek" tuli? Või see juba ammu käibel? Kelle suust see esimesena kõlas?

Kommentaar

Ise kuulsin esimesena vist Bayern - Arsenal CL-i mängus Kamsi seda kasutamas, oli see hetk päris naljakas isegi, aga nüüd Kruus seda rõvedalt üle kasutanud.

Kommentaar

Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
                        Nii palju kui mina olen aru saanud, siis Cartoon Network võib tähendada erinevaid multikaid, mis antud kanalil jooksnud on. Mulle endale on seda asja olnud kõige lihtsam mõista Tom & Jerry multika näites, kus üks meeskond vaid jookseb palli järgi, aga kätte ei saa...

...või siis lihtsalt tillitatakse/alandatakse vastast

et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

EM finaali ülekanne TV3-s ei jõudnud isegi eelmise nädala top 30 telesaate hulka. Spordireporteri raadiosaates Ott Järvela mainis, et vahe ETV vaatajate arvuga olevat olnud oma viiekordne. Võrdluseks siis, et ETV ülekanne sai Emori järgi 138 000 vaatajat.

Kommentaar

mängu ja mängujärgset vaatasin tv3 pealt, reklaamide ajaks panin etv peale. mängueelset polnud mahti jälgida. minu tagasihoidlikul arvamusel olid tv3 kommentaatorid paremad läbi terve turniiri. telerist jõudis pilt mõlemalt enamvähem samal ajal kohale. kasutasin üle pika aja vana starmani boksi, et livescore'i teavitused ei üllataks. äpiteles oli ülekanne vahel vist isegi peaaegu minuti jagu maas.

Kommentaar

No vaadates seda foorumit, siis tundub, et jalgpallifännid (need, kes reaalselt vaatavad päevast päeva) eelistasid TV3-e, aga nö. pühapäevavaatajad ETV-d. Kuna mul oli daam pühapäeval külas, siis ta valis ETV, sest, noh, ta ütles, et ei saa neist TV3 tüüpide naljadest aru.

Kommentaar

Ahjaa. ma vaatan reeglina eesti kanalitest ainult ETv või siis teiste kanalite puhul kasutan järelvaatamist. Aga eneselegi üllatuseks need TV3 reklaamipausid ei häirinud turniiri vältel. Ma liiga palju enne mängu algust küll kanalile ka ei lülitanud. Aga see 5 minutit enne mängu algust kuni lõpuvile jäi minu hinnangul mõistlikuse piiridesse, mis reklaamide kestvust puudutab.

Kommentaar

Working...
                                X