Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tore uudis, aga mina midagi enne tellida ei julge, kui ma pole saanud Elionist kinnitust, et kui ma tellin Viasat Spordi paketi, siis ma saan selle aasta lõpus tühistada.

Kommentaar

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
      Oli jah mingi väga imelik hääl Dannaril ..nagu mesilasepesa sees oleks ja sealt tuleks hääl..
      Dannaril oli naisega aastapäeva ja naine kinkis talle Vuvuzela

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
        Tore uudis, aga mina midagi enne tellida ei julge, kui ma pole saanud Elionist kinnitust, et kui ma tellin Viasat Spordi paketi, siis ma saan selle aasta lõpus tühistada.

Siin olemas, et tasuta aasta lõpuni.
        Lõvi helistab põlevale ringile:
        «Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»

Kommentaar

Dannar, rääkige ikka mikrisse.

mängu alguses oli heli normaalne, nüüd räägite nagu kuskilt august. (mis teete seda ülekannet telefonide teel või??)

Milani fännid karjuvad ka üle

edit: nüüd parem

Kommentaar

Algselt postitas Mittekeegi Vaata postitust
            Dannar, rääkige ikka mikrisse.

mängu alguses oli heli normaalne, nüüd räägite nagu kuskilt august. (mis teete seda ülekannet telefonide teel või??)

Milani fännid karjuvad ka üle

edit: nüüd parem
            Midagi ei saa teha, kui taanlased ütlevad, et kõik on broo.

Kommentaar

Starmanis olla ok heli, räägitakse. STV-s on mingi porr.

Kommentaar

Ei ole hullu, ikka juhtub.
                Elionis oli alguses ok, pärast hakkas mingi jama.

Kommentaar

Parem ongi, et hästi ei kuule... eriti ideaalne oleks kui nad seal üldse vait oleks.

Kommentaar

Mul on Viasat.
                    Ja algul oli just hääl pask ja lõpu poole kas siis harjusin ära või läkski tegelikult hääl normaalseks
                    Enamusel Hispaania liiga mängude kommentaatoritel on ka hääles pidevalt selline imelik sahin nagu

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                      Viasatis heli oli täitsa ok ja jutt täitsa arusaadav.

Kommentaarid Pato kohta võtsid küll muigama
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                        Viasatis heli oli täitsa ok ja jutt täitsa arusaadav.

Kommentaarid Pato kohta võtsid küll muigama
                        ee??? does not ring a bell...

Kommentaar

Ta mõtleb vict seda nutmise teemat ( mis just oli korduses ka )

Kommentaar

Täiesti kohutav, kuidas need kaks kommentaatorit omavahel kokku ei sobi.
                            Ainulaadne minumeelest.
                            Lisaks sellele, et ühest eriti palju kasu pole, omavahel kah kas just vaieldakse aga pahatihti jääb mulje, et Dannar sageli kipub selle teise tegelase väiteid ümber lükkama. :cry:
                            Maailmameistrid!!

Kommentaar

ee??? does not ring a bell...
                              Kui Pato vea eest kollase sai, siis oli kommentaar, et oi, Pato hakkab nüüd nutma või midagi sellist ja mõned mänguhetked hiljem järeldus, et huvitav, aga tundub, et Pato kukub jube tihti.
                              Täitsa õiged kommentaarid tundusid olema, sest pilt ka selline vist paistis olevat. Ma kahjuks ei mäleta, kelle suust need tulid.
                              Mulle teevad need alati nalja, sest mäletan omaaegseid kommentaare Luca Toni kohta, kui ta veel Fiorentina eest mängis. Enamus pallipuute järgi oli kommentaar, et ennekuulmatu, ta jälle kukkus
                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ju siis oli jah STV viga. STV'ga on alatasa jama. paar kuud tagasi seisis VSB pilt 2-3 päeva.

Algselt postitas kalmaar Vaata postitust
                                Lisaks sellele, et ühest eriti palju kasu pole, omavahel kah kas just vaieldakse aga pahatihti jääb mulje, et Dannar sageli kipub selle teise tegelase väiteid ümber lükkama. :cry:

Kusjuures selle vaidlemisega olen ma täiesti päri. Korra läksite isegi välgu pärast vaidlema. :P

Kommentaar

Working...
                                X