Algselt postitas Karla
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Ok, siis olen ma VSB-st. Kivi langes südameltAlgselt postitas aron8888 Vaata postitustRM - Zürich (Kruus, Kivisild)
kava.ee andmeil
Kommentaar
-
Ma näen ikkagi ja teen kõva kriitikatAlgselt postitas dannar Vaata postitustOk, siis olen ma VSB-st. Kivi langes südamelt
Kommentaar
-
Asi pole üldse kriitikas, vaid selles, kuidas TV6-e ülekanne erineb VSB omast. Viimane kord suutis see mu täiesti rööpast välja ajada näiteksAlgselt postitas Mask Vaata postitustMa näen ikkagi ja teen kõva kriitikat
Kommentaar
-
Kunagi õlleklaasi taga võin rääkida, siin mitte. Lihtsalt, et mõningane rutiinimurdmine on tv6. Ehk logi msni ja küsiAlgselt postitas Mask Vaata postitustMis mõttes?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKunagi õlleklaasi taga võin rääkida, siin mitte. Lihtsalt, et mõningane rutiinimurdmine on tv6. Ehk logi msni ja küsi
Mis su msn on?
Kommentaar
-
Koos minuga. Annan oma parima, et teda ohjeldada.Algselt postitas Mask Vaata postitustKellega koos siis homme Milan-OM'i kommenteerid? Vaat ,et Heinze mahategemisega väga hoogu ei lähe. :P Nädalavahetusel tegi täitsa korraliku mängu.
Kommentaar
-
Mis jutt, vaata nüüd korra oma avatari ja homme ainult hagu allaAlgselt postitas Epic Vaata postitustKoos minuga. Annan oma parima, et teda ohjeldada.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar