Algselt postitas Mask
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustPäris haige comeback. 0:3'st 4:3ni :P
2' [0 - 1] L. Lopez
22' [0 - 2] L. Lopez (pen.)
24' [1 - 2] P.A. Frau
34' [1 - 3] L. Lopez
53' [2 - 3] Gervinho
70' [3 - 3] Y. Cabaye (pen.)
90' [4 - 3] Gervinho Cris
Kommentaar
-
Ahh kui ma juba nokkima hakkasin, siis tuli meelde, et te mainisite AC Milan-Marseille mängus pärast Lucho väravat seda, et see oli temale esimene värav OM-i särgis. Esimese värava lõi ta siiski Montpellieri vastu septembris.
Aga teemaga veel jätkates, kes homme OM-RM mängu VSB peal kommenteerivad?
Edit: Kiidan ka eilset kommentaari!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustAhh kui ma juba nokkima hakkasin, siis tuli meelde, et te mainisite AC Milan-Marseille mängus pärast Lucho väravat seda, et see oli temale esimene värav OM-i särgis. Esimese värava lõi ta siiski Montpellieri vastu septembris.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustVõiksin vanduda, et press kitis või kuskil oli nii kirjas.
Aga tõestusekshttp://frenchleague.com/joueur/detai..._joueur=105127
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMulle meeldiks, kui härrased Petersoo ja Reim kasvõi natukene üritaks oma Bayerni poole hoidmist varjata.
Ja Marchisio õige hääldus on Markisio, mitte maršisio või meršisio.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusteino ikka võiks osata hääldada selliseid nimesid. Aga ma ka ei ütleks et kommentaar kuidagi Bayerni poolt oli nii väga
Kommentaar
-
edit:
Vaatan mängu Soome pealt, saan aru, et ega mängust enam head nahka ei tule ja panen TV6`le
Reim küsib: "Kas see Giovinco on ründaja?"
Panen Soome peale tagasi.
Kommentaator ei peagi KÕIKE teadma, aga mängijate positsioone võiks ikkagi teada. Eriti arvestades seda, et Giovinco ei ole just väga sitt ja tundmatu mängija.
Aga tegelikult on kommentaatorid tublid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar