Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei pea siis just kõige teravam pliiats olema, et eeldada Indrek "Bayern München" Petersoo puldis on. Kurat pitsid jäid täna ostmata. Samas hea, väga vaevaliseks muutuks õhtu veel täna
Ma olen ainus keda eilne kommentaar tõsiselt häiris ? Tavaliselt olen ma väga tolereeriv, aga no minumeelest, ja ma ütlen seda kui Unitedi fännina, tehti Arsenalile eile sutsu liiga, mida läbi oli seda kommentaari ka häiriv kuulata.No ja siis üleüldse ei sobi Kristal absoluutselt kommentaatoriks.
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Ma olen ainus keda eilne kommentaar tõsiselt häiris ? Tavaliselt olen ma väga tolereeriv, aga no minumeelest, ja ma ütlen seda kui Unitedi fännina, tehti Arsenalile eile sutsu liiga, mida läbi oli seda kommentaari ka häiriv kuulata.No ja siis üleüldse ei sobi Kristal absoluutselt kommentaatoriks.
Sama siin, Arsenali tehti ikka korralikult maha. Eriti häiriv on see, kui ühe olukorra kohta hakatakse hirmsasti soppa pritsima. Näiteks Schalke teine värav oli kommentaatori jutu järgi Vermaeleni omavärav, kuigi selgelt oli näha, et Farfani löök oleks niisamagi sisse läinud. Sealt edasi algas Vermaeleni halvustamine, et kuidas fännid ikka ei salli teda jne. Ei sobi selline kommentaar kohe kuidagi.
Mulle kommentaar meeldis. Arvamuste paljusus on muidugi teretulnud.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Arsenali mängude kommenteerimine on vaieldamatult kõige keerulisem ülesanne, sest ükskõik kuidas kommenteerides on ikkagi midagi valesti, sest Arsenali fännid on vist nii ebakindlad, et näiteks mängus, kus nad jõuavad korra kasti, ei tohi öelda, et neil pole rünnakul midagi välja tulnud, sest seda loetakse kohe Arsenali suure kritiseerimisena. Näiteks sain ma kunagi süüdistuse Barcelona fännamises, kuna ma ütlesin, et Arsenalile neli kolli löönud Messi mängis Arsenali täielikult üle. Kes teab, see teab, et Arsenal-Barcelona mängus olen ma alati Arsenali poolt.
Arsenali mängude kommenteerimine on vaieldamatult kõige keerulisem ülesanne, sest ükskõik kuidas kommenteerides on ikkagi midagi valesti, sest Arsenali fännid on vist nii ebakindlad, et näiteks mängus, kus nad jõuavad korra kasti, ei tohi öelda, et neil pole rünnakul midagi välja tulnud, sest seda loetakse kohe Arsenali suure kritiseerimisena. Näiteks sain ma kunagi süüdistuse Barcelona fännamises, kuna ma ütlesin, et Arsenalile neli kolli löönud Messi mängis Arsenali täielikult üle. Kes teab, see teab, et Arsenal-Barcelona mängus olen ma alati Arsenali poolt.
Arsenal on oma gadziljoni järjestikuse aastaga meistrite liigas loonud mõnevõrra õigustatud mulje, nagu olekski tegemist igavese lati alt läbihüppajaga. Play-offidesse jõudmine on suhteliselt garanteeritud aga esimese-teise ringiga üldjuhul piirdutakse. Umbes nagu Barcelona aga vastupidi. See siis (Arsenali, mitte Barca) puhul on ka toetajate frustratsiooni allikas ning ülejäänud maailmale suurepärane ukse avamine mõnitamiseks. Kommentaatoritele ei saa selle laineharjal purjetamist ette heita - samamoodi kui Barca saab imetlust oma mängustiili eest ka siis, kui nad seda ehk ära teeninud pole, samamoodi saab Arsenali kohta öelda, et ollakse sitt tiim Euroopas isegi siis, kui meeskonna viimased 90 minutit seda parajasti lõpuni ei õigusta. Ja no kui muidu mängus teravaid nurki kinnihaaramiseks pole, siis üks teema Arsenali kriisi näol (see viimase n+1 aasta kauamängiv: no kui järgmisel aastal meistrite liigasse ei kvalifitseeruta, on see meeskonna jaoks katastroof. vt eelmise aasta milani mängud näiteks) on ju alati käepärast. Ok, tegelikult pole muidugi nii traagiline. Mis muidugi ei tähenda, et kommentaatorite kommenteerimises peaks objektiivne olema.
Eilsetest oli mänguks valmistunud ainult üks. Mis paneb küsima, et miks too teine seal üldse oli?
Meeskonna adekvaatne kritiseerimine kommenteeritava mängu kontekstis ilmselt ei häiriks ka siinseid foorumlasi. Teine asi on, kui kohe algusest peale on tunda konkreetselt negatiivne suhtumine, mille tasakaalustamiseks kodutööd ka absoluutselt teha ei viitsita. Eile jahuti mitmeid kordi, kui sitt on Arsenali kaitse sel hooajal olnud ja seda kõike ilmselt õndsas teadmatuses, et Premis on sisse imetud kõige vähem. Peeter Soo sümpaatiad pole kindlasti kõigile vaatajatele teada, seega võiks natukenegi erapooletust säilitada. Eeskujuks näiteks kas või siinse foorumi Manku poisid, kes ilmselt üritaks kommenteerides joviaalset tooni säilitada ka siis, kui City omavahelise mängu 95. minutil võiduvärava lööks. Onju?
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Ise kahjuks ei taibanud eile VSB pealt vaadata aga vaevalt, et nüüd õigustatud kriitika vastu kellegil midagi on? Või kui Mõnule tundub, et ekstra Arse fännid just sõna võtavad kommentaatorite suhtumise osas siis äkki ... päriselt ka tehakse natuke liiga? Ei ole siis selline variant võimalik (ok selle Messi näite puhul loomulikult oli kommentaatoril õigus)? Ei pea ju alati nii võtma, et keegi on põhjuseta lihtsalt butthurt. Mind isiklikult häirib see kui lahmitakse mingite stamplausetega - Kruus & Vara Olympiacose mängu ajal ka 1-2x panid ikka täitsa kelbast mingi asja kohta (pardon, aga enam täpselt ei mäleta mille).
ehkki ka Dannari mainitu on rohkem kui korra tõeks osutunud, peab märkima, et paar eilset lambiväidet, nagu näiteks see sama "Arsenali fännid ei salli niigi Vermaelenit" panid ka mind kulmu kergitama.
Mina eilset mängu muidugi ei näinud (sest ma väga ei vaata jalkat vabal ajal), mistõttu ei saa eilset kommenteerida, aga Arsenali fännid on konkurentsitult kõige hellahingelisemad vennad üldse.
sulgudes on veidike naljaga pooleks, et djüüd (äkki ka Arsenali fänn?) kaebekirja ei saadaks.
See võib vägagi vabalt tõsi olla, aga ma ise pakuks välja sellise variandi. Ma vist ei eksi, kui ütlen, et VSBs kommenteerivad mänge inimesed kelle lemmikud on United, United, Bayern, Newcastle, Lille?, vist veel üks United ja paari eelistusi ei tea ega ole tuvastanud. Igatahes mitte Arsenal. Ehk kuhu ma sihin on see, et teiste suurte puhul (United, Bayern ja Barca, Real) tundub kommentaatoritel olema rohkem isiklike teadmisi (mitte poolehoidu) ning sellest tulenevalt jäävad Arse poolehoidjatele sellised (mõnikord aegunud)stamprepliigid või kuivalt paberilt ettevalmistatud jutt rohkem kõrva.
no peeter soo on niipalju häiriv,et seda tuleb juba paratamatusena võtta. aga see selleks kas arsenalile liiga tehti, aga kuulda ikka teatud klubi nime nii mitmeid kordi mängus, kus nad ei osale on tülgastav ja üks kord võiks ta kommenteerida seda, mis toimub platsil, mitte seda, milline juudiklubi 3nda reichi aeg suleti. ausalt noh.
Kommentaar