Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Esmaspäev 19/01 Everton - West Brom
Teisipäev 20/01 Liverpool - Chelsea
Kolmapäev 21/01 Tottenham - Sheffield United
Laupäev 24/01 Manchester City - Middlesbrough; Liverpool - Michael Bolton; lindilt Birmingham - West Brom
Täiesti putsis, mis toimub lihtsalt, Eurosport julgeb mingit kuradi suusatamist näidata Aasia vuti asemel, VSB näitab türastanud jäähokit ja mis kõige hullem, kell 11 hakkavad veel trekisõitu näitama, selle asemel, et City - Arsenal kordusega varem alustada. Viimane aeg oleks spordikanalitel aru saada, et jalgpall on maailma ainuke spordiala!
Täiesti putsis, mis toimub lihtsalt, Eurosport julgeb mingit kuradi suusatamist näidata Aasia vuti asemel, VSB näitab türastanud jäähokit ja mis kõige hullem, kell 11 hakkavad veel trekisõitu näitama, selle asemel, et City - Arsenal kordusega varem alustada. Viimane aeg oleks spordikanalitel aru saada, et jalgpall on maailma ainuke spordiala!
Ma ei kurtnud niivõrd kanali üle (mis sest ikka kasu on), vaid pigem selle seaduspärase üle, et kui hoki sõidabki jalkale sisse, siis küll tuleb sealt veel lisaaeg ja karistusvisked, mida jäädaksegi viskama.
Jah, alkoholi liigne tarvitamine või kangemate ainete pruukimine ei ole kindlasti kasulik kui see inimese nii kitsarinnaliseks muudab, et üks atraktiivsemaid meeskonnaalasid jäähoki tema jaoks sitt on. Samas modernsel ajastul käiakse juba nutivahenditega peldikus ka chattimas, et ehk sellest selline võrdlus.
Jah, minu jaoks on ka jalgpall eelistatuim ala, mida vaadata, aga püüdke veidi pilti laiemalt vaadata kui ainult enda mätta otsast. Jalgpall on küll vaadatuim ja populaarseim spordiala, kuid on olemas ka teisi väga põnevaid spordialasid, mis väärivad ka eetriaega. Keegi ei sunni neist huvituma, kuid neid põlata on ka lapsik.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Jah, alkoholi liigne tarvitamine või kangemate ainete pruukimine ei ole kindlasti kasulik kui see inimese nii kitsarinnaliseks muudab, et üks atraktiivsemaid meeskonnaalasid jäähoki tema jaoks sitt on. Samas modernsel ajastul käiakse juba nutivahenditega peldikus ka chattimas, et ehk sellest selline võrdlus.
Jah, minu jaoks on ka jalgpall eelistatuim ala, mida vaadata, aga püüdke veidi pilti laiemalt vaadata kui ainult enda mätta otsast. Jalgpall on küll vaadatuim ja populaarseim spordiala, kuid on olemas ka teisi väga põnevaid spordialasid, mis väärivad ka eetriaega. Keegi ei sunni neist huvituma, kuid neid põlata on ka lapsik.
See kanalike peaks nagu olema BALTI kanal, niipalju kui mina aru saanud olen, vähemalt uhkelt reklaamitakse nii (EHK SIIS EESTI LÄTI LEEDU), aga kanali sisu järgi võiks hinnata kanali nime millekski muuks ja sellest on ka tingitud see vingumine siin, täiesti asjakohane ving peaks mainima.
Kommentaar