320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lenc Vaata postitust
    EM finaali ülekanne TV3-s ei jõudnud isegi eelmise nädala top 30 telesaate hulka. Spordireporteri raadiosaates Ott Järvela mainis, et vahe ETV vaatajate arvuga olevat olnud oma viiekordne. Võrdluseks siis, et ETV ülekanne sai Emori järgi 138 000 vaatajat.
    ETV ju tasuta vabalevis olemas, TV 3 eest peab maksma. Seega väga loogiline.

Kommentaar

Algselt postitas Drogba Vaata postitust

ETV ju tasuta vabalevis olemas, TV 3 eest peab maksma. Seega väga loogiline.
      Oot, peab või?

Kommentaar

TV3 lõpusõnades jäi Kruusi suust kõlama, et rohkem seda värki neilt pigem ei tule, samas tulevase MMi peavad mingid kanalid ära jagama, niivõrd rets mängude arv.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Oot, peab või?
          Pane antenn telekale taha ja vaata kas saad TV3 pildi ette.

Kommentaar

Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
            Pane antenn telekale taha ja vaata kas saad TV3 pildi ette.
            Antenn ka maksab.

Kommentaar

Kes tänapäeval veel antenniga midagi vaatab?
              (Siiras küsimus)

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                Kes tänapäeval veel antenniga midagi vaatab?
                (Siiras küsimus)
                Ilmselt keegi kusagil vaatab. Mul endal on telekal vanast ajast antenn sabas aga kasutan seda meediumit üliharva.
                Aga tüürisin oma jutuga rohkem sinna, et antenniga TV3 ei näe ja mis tähendab seda et kanal ei ole vabalevis ehk ei ole tasuta.

Kommentaar

Ise vaatasin paraku ETV-st ja sellest tuline kahju, et see hääl sinna läheb. Põhjus aga selles, et tõepoolest antennist ja ainult etv ning etv2 nähtaval olid .

Kommentaar

Kui see härra, kes praegu Getafe mängu kommenteerib, vahepeal siia ka eksib, siis jälgigu, palju ta mängu jooksul "igatahes" ütleb. Nagu see tüüp sellest vanast Eesti filmist, kus tuli "leida paat, igatahes".

Muu kõik o-koo.

Kommentaar

Igatahes ma ei saa sellest 3Go ja Go3 süsteemist mitte sittagi aru kui aus olla. Kas nad mingid erinevad firmad vms?

Mul on telekas Telia kaudu mingid kaks kanalit (Go3 Sport 1 ja Go3 sport 2). Siis mul on igatahes selles Viaplay ajast mingi ekstra app nüüd mille ikoon on Go3 eksole ja see äpis siis onju.

Igatahes siis ma sealt ei näe teisi asju. Et kui ma telekast vaatan, siis WRC kenasti tuleb ja kui ma appi login, siis WRC-d ma ei näe. Või oli see näide Wimbledoniga. Igatahes...

Tõmmaku uttivisse nagu. Maksad ja siis ei saa aru, et mille eest. Ja kui tahad vaadata, siis tra ei saa aru, et mille eest ma siis maksma pean ja kellele tra.

Sorry ei ole kõigil nii palju vaba aega, et peale elu ja foorumisse kirjutamise jõuaks ka mingi krdi piimapaki subscriptionit omada, kus makstud kuller toob ukse taha, aga ütleb, et pakiga ei saa anda, sest paki subscribtioni pead Alma Piimast tellima, aga piima võib tassi valada, sest Woldiga oli selles osas diil.

Seakari, mitte tallinna raad. Igatahes!

Viaplay oli GOAT ja ma olen boomer, kes ei viitsi tegeleda mingi 3 asjaga, et vaadata sporti. Siinsed kõik ilmselt max häkkerid ja mingid krdi alajaamad ehitatud koju.

Kommentaar

Kõik on ju väga lihtne. Teliale maksad sa Go3 spordikanalite eest, millega tuleb sulle 2 kanalit (Go3 Sport 1 ja Go3 Sport 2). Go3-le maksad sa Extra Sport paketi eest, millega tuleb sulle Go3 äpi kaudu see sisu, mis ennem oli Viaplay's. Kuna sa Go3-le millegi muu eest ei maksa, siis on loogiline et sa äpi kaudu rohkem ei näe. Kui sa tahad muud spordisisu Go3 äpi kaudu näha, siis pead tellima lisaks Go3 Sport paketi.

Kommentaar

Algselt postitas plastic Vaata postitust
                          Igatahes ma ei saa sellest 3Go ja Go3 süsteemist mitte sittagi aru kui aus olla. Kas nad mingid erinevad firmad vms?

Mul on telekas Telia kaudu mingid kaks kanalit (Go3 Sport 1 ja Go3 sport 2). Siis mul on igatahes selles Viaplay ajast mingi ekstra app nüüd mille ikoon on Go3 eksole ja see äpis siis onju.

Igatahes siis ma sealt ei näe teisi asju. Et kui ma telekast vaatan, siis WRC kenasti tuleb ja kui ma appi login, siis WRC-d ma ei näe. Või oli see näide Wimbledoniga. Igatahes...

Tõmmaku uttivisse nagu. Maksad ja siis ei saa aru, et mille eest. Ja kui tahad vaadata, siis tra ei saa aru, et mille eest ma siis maksma pean ja kellele tra.

Sorry ei ole kõigil nii palju vaba aega, et peale elu ja foorumisse kirjutamise jõuaks ka mingi krdi piimapaki subscriptionit omada, kus makstud kuller toob ukse taha, aga ütleb, et pakiga ei saa anda, sest paki subscribtioni pead Alma Piimast tellima, aga piima võib tassi valada, sest Woldiga oli selles osas diil.

Seakari, mitte tallinna raad. Igatahes!

Viaplay oli GOAT ja ma olen boomer, kes ei viitsi tegeleda mingi 3 asjaga, et vaadata sporti. Siinsed kõik ilmselt max häkkerid ja mingid krdi alajaamad ehitatud koju.
                          Telekast võid oma Go kanalid kinni panna ja telli Go3st juurde ka Sport pakett saad absoluutselt kõike vaadata.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Telekast võid oma Go kanalid kinni panna ja telli Go3st juurde ka Sport pakett saad absoluutselt kõike vaadata.
                            Thx mix go3 suppordi vend nii ei öelnud

Kommentaar

Kui nüüd saaks selle pisikese lükke ka ära teha, et enne mängu oleks aru saada, kas on eestikeelne kommentaar ja kes kommenteerib. Ei tohiks ju liiga keeruline olla.

Kommentaar

Kas ülekannete kvaliteet on nüüd paremaks läinud või huiavad siiani 25 fps ja 5 Mbit/s striimiga?

Kommentaar

Working...
                                X