Algselt postitas Catalan
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Baltikumi spordifännid saavad ka edaspidi nautida põnevate Euroopa klubijalgpalli hiidude duellide otseülekandeid. Go3 televisioon on kindlustanud endale eksklusiivsed õigused, et edastada UEFA Meistrite liigat ning valitud UEFA Euroopa liiga ja UEFA Konverentsiliiga mänge järgmised kolm hooaega.
Baltikumi spordifännid saavad ka edaspidi nautida põnevate Euroopa klubijalgpalli hiidude duellide otseülekandeid. Go3 televisioon on kindlustanud endale eksklusiivsed õigused, et edastada UEFA Meistrite liigat ning valitud UEFA Euroopa liiga ja UEFA Konverentsiliiga mänge järgmised kolm hooaega.
Ehk siis tõmbavad ülekandeid koomale?
Ka jääb küsimus kas “Sport Extra” säilib see kujul?
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitusthttps://sport.tv3.ee/jalgpall/uefa-m...eks-hooajaks/?
Ehk siis tõmbavad ülekandeid koomale?
Ka jääb küsimus kas “Sport Extra” säilib see kujul?
Kommentaar
-
Raha rahaks, aga kui näidatakse mänge vaid osaliselt, siis võiks mõnel teisel edastajal samuti olla õigus Eestis Euroopa Liigat ja konverentsiliigat üle kanda. Muidu maksad 21 eurot extra eest, aga sinu lemmikklubi pead vaatama piraatsaitidel, sest kahjuks sel nädalal see mäng valikusse ei sattunud.
Kommentaar
-
Kuidas sa 21 € Extra eest maksad ? Mul näiteks oli see Viaplayst üleminek 12.90 ja kui võtsin Heina pärast Sport paketi juurde, mis oli ka vist 12.90, siis seal oli soodustus, et mõlemad kokku on 17.90. See summa läks ka nüüd maha ehk vastab tõele. Vahepeal jõudis aga helistada müügimees, kes pakkus seda sama Extra soodustust, mis eraldi oli vist 7 € midagi. Eeltööd see müügimees polnud muidugi viitsinud teha, et vaadata, et mul on juba see soodustus olemas mida ta pakub . Ja ta väitis, et see soodustus kestab aastani 2099 Igal juhul tundub mõistlik mitte lepingut katkestada nagu sai kunagi tehtud kui näiteks juulis- augustis midagi vaadata polnud ja siis hooaja alguses uuesti võetud pakett.
Kommentaar
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustKuidas sa 21 € Extra eest maksad ?
Kommentaar
-
Ostsin nädalapäevad tagasi koju uue korraliku teleka ning mõtlesin, et prooviks lõppude lõpuks esmakordselt ka ametliku teenuse ära (pikalt piraatstriimidel sitsinud, aga viskas kopa ette). Hakkasin nullist uurima ja katsetasin GO3-lehel kõik paketid läbi ning sain enda soovide järgi (tava TV-kanalid, Sport 1/2/3/Open kanalid, Extra Sport striimid ja Eurosport kanalid) teenuse hinnaks ~32€/kuu 24-kuulise tähtajaga lepinguga. Kuna minus peitub ka tükike huijarit, siis vastavalt kohaliku turu traditsioonidele, tõmbasin kõne peale ja hakkasin paremat pakkumist suruma. Olles ära seletanud, et kogu filmidega seonduvat mulle kindlasti vaja pole (vaatan selle asemel sporti), pandi mulle kokku täpselt see, mida ma vajan. Maakeeli seletatuna siis põhipakett "TV ja Sport" (sama, mis TV ja Filmid, aga ülisobivalt on filmide asemel Sport1/2/3/Open/Setanta jne), millele lisadeks siis "Extra Sport" (ehk UCL, F1, EPL jne striimid) ja Discovery+ pakett (ehk Eurosport 1/2). Hind tuli esialgsest 32-st eurost kuus tunduvalt alla poole ning peale oluliste küsimuste täpsustamist, nagu vaatajakohtade arv ja järelvaatamine, on jäänud Minu poolt ainult leping allkirjastada ja Elisa teenus prügikasti visata. Selle postituse point on ühest küljest see, et kindlasti huvi korral helistage ja küsige ise paremat pakkumist (võib ju nii telefoni teel kui ka keskustes müügimehi pressida) kui ka see, et siiski on võimalik spordihuvilisel see muu pahn sealt välja jätta ning selle arvelt saab ka kuumakse paremaks (+ lepingut ei pea ka päris 24-kuulist tegema)...
Samsungi telekas pakkus mulle tagatipuks ka 6-kuuks tasuta Setanta liitumist, niiet nüüd on Eesti mõistes kogu võimalik jalkalaks vist olemas?et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Mul on nüüd Sport ja Sport Extra kokku 17.90 kuus, fikseeritud üheks aastaks. Mingi Setanta kanal on seal ka hõlmatud, sest osa mänge tulevad kahekordselt. Discovery'st loobusin, sest lümpjavälisel ajal saan ilma hakkama ja Eurospordi telekanalid tulevad Telia kaudu. Filme ja sarju vaatan mujalt.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustOstsin nädalapäevad tagasi koju uue korraliku teleka ning mõtlesin, et prooviks lõppude lõpuks esmakordselt ka ametliku teenuse ära (pikalt piraatstriimidel sitsinud, aga viskas kopa ette). Hakkasin nullist uurima ja katsetasin GO3-lehel kõik paketid läbi ning sain enda soovide järgi (tava TV-kanalid, Sport 1/2/3/Open kanalid, Extra Sport striimid ja Eurosport kanalid) teenuse hinnaks ~32€/kuu 24-kuulise tähtajaga lepinguga. Kuna minus peitub ka tükike huijarit, siis vastavalt kohaliku turu traditsioonidele, tõmbasin kõne peale ja hakkasin paremat pakkumist suruma. Olles ära seletanud, et kogu filmidega seonduvat mulle kindlasti vaja pole (vaatan selle asemel sporti), pandi mulle kokku täpselt see, mida ma vajan. Maakeeli seletatuna siis põhipakett "TV ja Sport" (sama, mis TV ja Filmid, aga ülisobivalt on filmide asemel Sport1/2/3/Open/Setanta jne), millele lisadeks siis "Extra Sport" (ehk UCL, F1, EPL jne striimid) ja Discovery+ pakett (ehk Eurosport 1/2). Hind tuli esialgsest 32-st eurost kuus tunduvalt alla poole ning peale oluliste küsimuste täpsustamist, nagu vaatajakohtade arv ja järelvaatamine, on jäänud Minu poolt ainult leping allkirjastada ja Elisa teenus prügikasti visata. Selle postituse point on ühest küljest see, et kindlasti huvi korral helistage ja küsige ise paremat pakkumist (võib ju nii telefoni teel kui ka keskustes müügimehi pressida) kui ka see, et siiski on võimalik spordihuvilisel see muu pahn sealt välja jätta ning selle arvelt saab ka kuumakse paremaks (+ lepingut ei pea ka päris 24-kuulist tegema)...
Samsungi telekas pakkus mulle tagatipuks ka 6-kuuks tasuta Setanta liitumist, niiet nüüd on Eesti mõistes kogu võimalik jalkalaks vist olemas?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
kas on variant ka üle 2 vaatajakoha? standard vist 2 vaatajakohta max 5 seadmes
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMaksate üle, saab ka 12€ hakkama nii et Prem'i + filme ka riiulisse mahub, yearly kontraht. A no kui tõesti jaksate kõike muud ka veel passida...
Aktiveerisin abonemendi ära, kanalite kvaliteet üllatas positiivselt (aga väga pessimistlikul foonil, tõsi), kuid kõige enam üllatas GO3-äpp ise sest erinevalt Elisa Elamuse omast ei tõnka ega huia see nii palju (viimasel ajal viskab igast saatest enne lõppu välja jne).et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Mul on kahju, et euroliigade kommentaarideta live tipphetki enam pole. Neid eelmise hooaja neljapäevadel päris nautisin. Võiks selle jooksma panna - ega ta kanalile palju ei maksa kui õigused niigi ostetud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
- Likes 1
Kommentaar
-
Go3 ülekanded tekitavad väga vastakaid tundeid. Ühestküljest on ju tore , et ülekandeõigused on omandatud jne. Aga siis .... need uued kommentaatorid. Kas oli mingi konkurss ka üldse või iga lambi - ants kes soovi avaldas lasti kohe pulti? See tase on täiesti perses. Kermo Nava , Indermitte ja Kruus ise ja Taavi on tasemel aga need ülejäänud ..Mingi monotoonse ninahäälega ära iniseda 1,5 tundi, seda on väga valus kuulata lihtsalt. Mõni vist istub pool ülekannet ninapidi Wikipedias ja laob fakte ette . Täna nägi siis St. Pauli mängus täiesti uut taset, kus mängust põhimõtteliselt ei räägitud vaid heietati niisama. Kordagi ei olnud nimepidi , et see söödab sellele või see ja see vahetas äärt vms. Tundub, et polnud viitsitud koosseise lihtsalt selgeks teha, piisas, et eestlase klubi mängis. Siis veel Valladolidi mängud : 2x on Nava teinud ja asjal on elu sees. Ülejäänud on Milli ja Veering ära mõmisenud kuidagi, kohati aru saamata kas pall käis postis või latis jne.
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar