Manchesteri derbi pole ka tund ja 15 minutit pärast mängu algust “extra sports live now”. See ongi see kuulus kodulehe lihtsamini arusaadavaks muutmine, et mänge esilehel pole ja peab Premieri alt otsima?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Pole hullemat lehte kui Go3 oma. Iga kord kui seda kasutada üritan, lõpetan selle sõimamisega.
Meistrite liiga hooaeg hakkas, mõtlesin, et tellin Sport Extra. Loomulikult pakutakse vaikimisi 24-kuulist siduvat lepingut aga ei aitäh, ma ei soovi. Tund aega üritasin kuupõhist tellimist ette saada, alati suunati 24-kuu peale. Parim mis suutsin oli see, et kui kuupõhist tellima sain hakata, olin välja logitud lehel ja kui uuesti sisse logisin, jõudsin pakettide valiku lehele, kus valides "telli", suunati jälle sinna välja logitud lehele, kus sai uuesti sisse logida ehk siis selline tsükkel.
Lõpuks kirjutasin kasutajatoele, kes lahendas asja ülla-ülla - lingiga sellele lehele, kus saab tellida kuupõhist paketti aga mis suunas mind automaatselt edasi 24-kuu paketile. Saatsin neil eile vastuse, et sellest pole kasu, sest just selle pärast ma neile kirjutasin - see süsteem ei tööta neil. Vaatab mida nad nüüd vastavad, 24h on igal juhul vaikus olnud.
Ja veel see mcnamara jutt, et kõik on arusaamatu - kui mul varem veel seal veel Extra tellimus oli, siis oli nii tüüpiline, et reklaamitakse suurelt, et mäng käib aga klõpsad peal ja ei näe seda, palutakse tellida pakett. Milles siis probleem oli? Mäng on kahes kohas - sport extra all ja kusagil go3 sport kanalil, mida extraga ei näe. Ja kui soovid enda nähtavat ülekannet näha, siis pead kuhugi lehe sügavustesse kaevuma, et õige mäng üles otsida.
Ehk kui keegi tahab teada, kuidas ühte teenust mitte üles ehitada, siis peaks ta go3-e õppima saatma. Oleks vaid alternatiivi. Bundesliga osas õnneks on aga CL-i tuleb vist pirada, no ei taheta kliente.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Oh kui ma kusagilt sealt ikkagi ülekande leian, on hästi. Setanta näitab aeg-ajalt divarit ja liigakappi, aga kunagi ette ei oska sellega arvestada ja kõigi nende erinevate kanalite kavasid tuleb pidevalt lapata.
Go3 äpi ja teenuse puhul on väga halb see, et avalikult reklaamivad nad ainult rallit, korvpalli ja jalka meistrite liigat - teiste asjade kohta kunagi ette ei tea, mis, kus ja millal.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar