Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust

Tundub, et ma pean ikkagi klienditoega kontakti saama. Just saabus järjekordne arve, aga teenust arvutis kasutada ei saa.
    Sain kontakti ja selgus, et olin eksikombel mingi karu ikooni peale vajutanud ja lastelukk oli peale läinud. Arusaamatu, kuidas mul seda veel mõlemas arvutis õnnestus teha.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kes see "ajugeenius" praegu Atletico ja Osasuna kohtumist kommenteerib? Griezmann on löödud värava puhul selgelt suluseisu positsioonil, segab kaitsemängija liikumist ja pärast VAR-iga konsulteerimist tühistab kohtunik värava ning määrab suluseisu. Aga kommentaator muudkui seletab, et "kuidas ikka sellise väikse asja pärast värav tühistati". Suluseis on väike asi tema jaoks?

Kommentaar

Kommentaator kes siin Dorgule kindlat punast nõudis:

A "last man tackle" red card is awarded when a defender, who is the last player between an opponent and the goal, commits a foul that denies an obvious goal-scoring opportunity (DOGSO).​

Minteh puude oli selline, et polnud variantigi enne Lammensit selleni jõuda. Lisaks oli see suht random viga, ei midagi jõhkrat.

Kommentaar

Täpselt nii, muidu on olnud okei kommentaator aga no ootaks ikka paremat reeglite tundmist. Häiris ka see, kui iga Unitedi mehe kukkumise peale kommentaator kohtunikku kritiseerima hakkas ilma kordust nägemata.

Eilses West Hami mängus oli keegi teine kommenteerimas ja seal olid ebavajalikud kommentaarid stiilis "davai pane see pall mängu juba" ja pärast ebaõnnestunud nurgalööki "palju õnne neile".

Kommentaar

Muidu võib taluda neid kommareid, aga see üks jah, on ikka suht tainas ja ülereageerija. Peaks nime välja otsima, et oleks selge, et räägime samast mehest.

Kommentaar

Kunagi järgmine aasta, järgmine kümnend või järgmine sajand jõuavad siiakanti ka professionaalsed spordikommentaatorid, kes ei aja ühtegi vaatajat närvi. On suurepärase diktsiooniga, kodutöö põhjalikult tehtud ega ütle kunagi "nahkkera".

Pigem küll liigub asi selles suunas, et varsti on spordiülekanded meil võõrkeeles. Praegugi tundub vahest, et polegi nagu vahet - vingbäkid selebreidivad taklamisi, mõni mängija on karistusalas liiga palju nõumänsländis ja on olukordi, kus meeskond on draivingsiitis.

Kommentaar

"Nahkkera" on täitsa ilus, eestikeelne väljend. Jalkakommentaaride kohta ei oska öelda, aga GO3 mõnes kossumängus olen küll mõtelnud, et kui kommentaator rohkem jälgiks seda, mis platsil toimub, siis oleks tal asjast selgem pilt ja ajaks adekvaatsemat juttu. Nt kui Drell pingil oma klubikaaslase korvi peale käsi vehib, ei tähenda see, et ta on platsile tulemas, vaid tavaliselt tähendab see seda, et elatakse oma kaaslaste skoorimisele kaasa. See on vaid üks näide mitmest, kus vaatajana mul millegipärast ei teki mõningaid küsimusi, mis kommentaatoritel vahel tekivad: piisaks sellest, kui mängu tähelepanelikumalt jälgida.

Kommentaar

Working...
                X