Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kruus külmutati ära ja Kermo võttis asjad üle?

Kommentaar

Algselt postitas feedme Vaata postitust
      Kruus külmutati ära ja Kermo võttis asjad üle?
      Kalevil on kogu asja juhtimisega nii palju tööd, et ma isegi ei mäleta mil ta viimati eetrisse jõudis.

Kommentaar

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
        Boksis käiakse vahetamas rattaid, mitte rehvisid.
        Ülejäänuga nõus, aga rataste vahetus kõlaks kuidagi veidralt, point on ju ikkagi rehvisegu ja kui ma ei eksi, siis inglise keeles nimetatakse ka pigem "tyre change".

Kommentaar

Algselt postitas praanik Vaata postitust

Ülejäänuga nõus, aga rataste vahetus kõlaks kuidagi veidralt, point on ju ikkagi rehvisegu ja kui ma ei eksi, siis inglise keeles nimetatakse ka pigem "tyre change".
          Aga rataste vahetuse järel võivad all olla täpselt sama seguga rehvid mis ennem.

Kommentaar

"enne"
            BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas praanik Vaata postitust

Terminoloogiliselt on vale öelda rehvide vahetus. Rehv on rehv, velg on velg ja veljele monteeritud rehv moodustab veljega koos ratta. Boksis ei vahetata velgedel rehve, vaid täies komplektis rattaid. See, mil moel inglased asju nimetavad ei puutu meie keelekasutusse.
              Maailmameistrid!!

Kommentaar

Keegi võiks Kalev Kruusile öelda et ta Žalgirise mängu kommenteerides paneks lahjemad Žalgirise prillid ette. Muidu mulle Kruusi jutt meeldib väga aga Žalgirise kommentaare on tema suust täiesti piinlik kuulata.

Kommentaar

Kruus ikka rebib... Carreras väärt igat penni. Kui tal homme vaba päev, siis arusaadav.

Kommentaar

Täna ikka mingi korralik hater pulti leitud

Kommentaar

Algselt postitas RealFan Vaata postitust
                      Kruus ikka rebib... Carreras väärt igat penni. Kui tal homme vaba päev, siis arusaadav.
                      Kruus kommenteeris Reali mängu?

Kommentaar

Algselt postitas masoratzik Vaata postitust

Kruus kommenteeris Reali mängu?
                        Kui just mingit teist Kruusi hääle ja kõnemaneeriga tüüpi pole Go3 leitud, siis ilmselt küll.

Kommentaar

Fulham vs City, Gonzalez saab pealelöögi blokeerimisel palliga õrna kohta, kommentaator: "Gonzalez pani oma kõige ihaldusväärsema piirkonna letti"

Kommentaar

Working...
                          X