Kruus külmutati ära ja Kermo võttis asjad üle?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Kalevil on kogu asja juhtimisega nii palju tööd, et ma isegi ei mäleta mil ta viimati eetrisse jõudis.Algselt postitas feedme Vaata postitustKruus külmutati ära ja Kermo võttis asjad üle?
Kommentaar
-
Ülejäänuga nõus, aga rataste vahetus kõlaks kuidagi veidralt, point on ju ikkagi rehvisegu ja kui ma ei eksi, siis inglise keeles nimetatakse ka pigem "tyre change".Algselt postitas Ibanez Vaata postitustBoksis käiakse vahetamas rattaid, mitte rehvisid.
Kommentaar
-
Aga rataste vahetuse järel võivad all olla täpselt sama seguga rehvid mis ennem.Algselt postitas praanik Vaata postitust
Ülejäänuga nõus, aga rataste vahetus kõlaks kuidagi veidralt, point on ju ikkagi rehvisegu ja kui ma ei eksi, siis inglise keeles nimetatakse ka pigem "tyre change".
Kommentaar
-
Terminoloogiliselt on vale öelda rehvide vahetus. Rehv on rehv, velg on velg ja veljele monteeritud rehv moodustab veljega koos ratta. Boksis ei vahetata velgedel rehve, vaid täies komplektis rattaid. See, mil moel inglased asju nimetavad ei puutu meie keelekasutusse.Algselt postitas praanik Vaata postitust
Ülejäänuga nõus, aga rataste vahetus kõlaks kuidagi veidralt, point on ju ikkagi rehvisegu ja kui ma ei eksi, siis inglise keeles nimetatakse ka pigem "tyre change".Maailmameistrid!!
- Likes 1
Kommentaar
-
Kruus kommenteeris Reali mängu?Algselt postitas RealFan Vaata postitustKruus ikka rebib... Carreras väärt igat penni. Kui tal homme vaba päev, siis arusaadav.
Kommentaar
-
Kui just mingit teist Kruusi hääle ja kõnemaneeriga tüüpi pole Go3 leitud, siis ilmselt küll.Algselt postitas masoratzik Vaata postitust
Kruus kommenteeris Reali mängu?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar