Ei olnud. Päris piinlik oli see pikalt kestnud kiljumine, et ''ma ei usu mida skoor tablool näitab''. Äärmiselt lugupidamatu Cabo Verde koondise suhtes.Võin päris kanget mürki võtta, et sügava jalgpallikultuuriga riikde tv ülekandes nii madalale ei langetud. Isegi meie skaalaga võrreldes väga emotsionaalsetes kohtades nagu Hispaania, Itaalia või isegi Argentina.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
3Go Sport
Collapse
X
-
Võid mürki võtta siis.Kommentaar
-
Nii? Ma olen nimetatud kultuuride ülekandeid nautinud vähemalt 25 aastat juba. Kas sul mingi reaalne vastuargument ka on peale selle, et oled lojaalne oma kolleegi-sõbra? haltuurale. Vaatasin spetsiaalselt oma eelistatud Itaalia ülekandele lisaks tagantjärgi ka RTVE ja isegi Argentina versioonid ära. Kontrast oli veel hullem kui ma eeldasin... Argentina - Cabo Verde ja Belgia - Senegal on õppematerjalid missugused isegi meie väga madala latiga jalgpalli ülekanded ei tohiks olla.Kommentaar
-
Go3 ise mitte, aga Go3 spordi kaudu nähtavatel Setanta 1 ja 2 kanalitel on alates reedest mängud kavas. Eelmine hooaeg näitasid nad keskmiselt ühe mängu nädalas - esimene voor on ilmselt erand, sest võistlevaid liigasid veel väga pole.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar