Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

mis hetkel su jalgpallurikarjäär otsa sai?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas fitti Vaata postitust
    Vandersell korraldas kunagi loomade jalgpalli Tondil. Oli viga selles osaleda! Arst ütles kipsi peale pannes, et kui meie kuldkaarti ei taha, mängi edaspidi lauamänge. Samas peale seda mängisin ma ikkagi korra ka soccerneti suvepäevade teisel päeval ja olin esmaklassiline väravavaht, kõik rKonna löögid ei läinudki sisse.
    Aijaa! Minu karjäär katkes esimest korda teises klassis. Oma pool aastat oli trenni tehtud, seejärel haigestusin. Kui tagasi kooli/trenni läksin, olid teised juba turniiridel käinud ja puha tehtud mehed, ei julgenudki enam jätkata. Paras wuss.

Aga jah, pärast käeluu murdu aastat kuus tagasi ei saanud enam rauda tõsta ja nii saigi hakatud jälle palli taguma. Kuna oskused olematud, siis tuli omasuguseid puu- ja hiljem ka kipsjalgu värvata. Päris vahva oli.

Ma muidugi vabandan teemaalgataja ees, palli taon siiani. Puujalgsuses pole ka muutusi.
    Supplies!

Kommentaar

siis sai otsa kui võistkond laiali läks ja mina olin enamvähem ainuke kes jalgpalliga edasi tegeles. ette seda oli kindel plaan jalgpalluriks saada, siis maandusin fc soccernetis, seda ma karjääriks ei loe.
      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Pidin valima kas raha või vaesus(jalgpall)...sai valitud raha.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
          Jalgpallurikarjääri pole mul peale oma kambaga palli taga ajamise olnudki, kuid kunagi oli Paides koolidevaheline jalgpallivõistlus ja kohtunik-korraldaja oli seal Viktor Mets. Olin siis väravavaht ja päris mitu head tõrjet õnnestus sooritada (korra lõin ka lahtilöögist palli teise meeskonna väravasse). Igatahes Mets kiitis mind toona.

Paraku sellega mu "karjäär" ka piirdus ja ei saanud minust Mart Poomi mantlipärijat.

Heh, sai ka 2 aastat tagasi sellel võistlusel käidud, saime finaalis penaltitega tappa. Vastateks olid Paide Flora mängjad ka. Olin ka väravavaht ja penaltitõrje eest sain ka Metsalt kiita

Kommentaar

Mina alustasin oma jalgpallikarjääri kuskil 8-aastaselt ja mängisini nii 12-13 aastaseni. Igatahes see, et ma jalka mängimise ära lõpetasin, pean oma elu üheks suurimaks veaks.

Elu on kummaline, tol ajal 12-aastase poisina ma vihkasin seda mängu, mulle ei meeldinud trennis käia ning pigem käisin seal aega veetmas vanemate soovil. Ja nüüd on lood sellised, et jalgpall on mu elu üks tähtsaim osa, millest ei saa üle ega ümber.

Ja ega ma nii kehv polnudki, oma klubiga sai sellises vanuses isegi tolleaegses kõrgliigas mängitud. Jalad olid muidugi kah natukene haiget.

Kommentaar

ei ole katkenud.. sest pole ka alanud - elu aeg puujalg olnud, kuid see polnud takistuseks, et lapsepõlves antud alaga 5 aastat tegeleda (sellel hetkel võtsin nii treenerit kui ka teisi kuudla ning leppisin, et olen tõesti puujalg), kuid võiks öelda, et peale seda alles armastus jalgpalli vastu tekkis ning peale pikki aastaid ning veidi lühemat hoovõttu olen taas korrapäraselt oma puujalga demomas.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

ISSAND!
                Lihtsalt nii palju lödipükse siin.
                Jätsin jalku telekamängude pärast pooleli jne.
                Täitsa lõpp.
                Ganvix!

Kommentaar

Minu jalgpallikarjäär sai alguse u 12 aastaselt,kui suusatrenni kõrvalt sattusin trennidesse,noorteliigades jõudsin oma paar aastat taguda ja peale selle meestevõistkondadessegi aga paraku oli u 16 a vaja teistsugustes klubides karjääri hakata tegema

Kommentaar

Algselt postitas Varikonto Vaata postitust
                    ISSAND!
                    Lihtsalt nii palju lödipükse siin.
                    Jätsin jalku telekamängude pärast pooleli jne.
                    Täitsa lõpp.
                    Ma vist unustasin mainida, et mul oli kaks ülilahedat Ninja Turtlesite mängu. Ja hästi põnev Boat Race paadikihutamise mäng. Ja mingi Island Adventures parimaid variante, kus üks lühkaritega ja nokamütsiga paksuke poiss ringi käis ja mõistatusi lahendas.

Nii et kui midagi ei tea, siis pole mõtet niisama lahmima hakata.

Kommentaar

Ma tahtsin äkki mõnda head reaktsiooni kellegi poolt näha!
                      Selle peale ei mõtelnud, kui hakkasid nii lebolt minu arrogantsile vastama?
                      Ganvix!

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                        Ma vist unustasin mainida, et mul oli kaks ülilahedat Ninja Turtlesite mängu. Ja hästi põnev Boat Race paadikihutamise mäng. Ja mingi Island Adventures parimaid variante, kus üks lühkaritega ja nokamütsiga paksuke poiss ringi käis ja mõistatusi lahendas.

Nii et kui midagi ei tea, siis pole mõtet niisama lahmima hakata.
                        Täpselt need samad mängud oldi ka minu lemmikud

Kommentaar

Polegi veel läbi, kuid vahepeal saab trennis käänuliselt käidud, sest elu nii kiire - koolis on 9nda klassi lõpetamine käsil ja autokoolis ka hetkel eksamid. Oeh ;d

Kommentaar

spets trennis pole kunagi käinud, kuigi kooli ajal mängisime koguaeg
                            käisime oma pundiga isegi turniiridel, koguaeg ei läinudki väga halvasti

a ülikooli tulek(juba 4 aastat tagasi) viis viimase viitsimise tõsiselt mängida
                            kutsuti küll 4. liigat mängima, a ei viitsind eriti(ja suvi kulub töö tegemise ja ringi reisimise peale)
                            nüüd mängin küll edasi, a rohkem sellepärast, et lõbus oleks, mingit vastupidavust küll ei ole, a oskused on vist enamvähem säilinud
                            tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                              Polegi veel läbi, kuid vahepeal saab trennis käänuliselt käidud, sest elu nii kiire - koolis on 9nda klassi lõpetamine käsil ja autokoolis ka hetkel eksamid. Oeh ;d
                              mis ajast 9nda klassi oma load saavad? Või on õpetaja Koit sind 3x istuma jätnud?
                              Aga no ei julge Türi vahel jala liigeldagi enam

Kommentaar

Õpetaja Koit? ;d. Piimakaid teen momendil ja neid saab täitsa teha minusugune juba.

Kommentaar

Working...
                                X