Kes ytles, et ei või seisma jääda penaltit lyyes ? Viimast väravat vaadake !
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JOKK võimalused jalgpallis
Collapse
X
-
After the referee blows his whistle, which is the signal for the kick to be taken, the kicker must kick the ball in a forward direction (not necessarily at the goal, though this is almost always the case). The ball must be kicked after a run-up by the taker, who may slow his run but may not completely stop once the run-up has begun. If the taker scores after violating this rule, the kick must be re-taken.
Kommentaar
-
No mine vaata oma CRi pennusid v Figo omasi, nad jäävad kõik seisma - mis peaks ju tegelikult uut penaltit tähendama.
Aga noh, samamoodi peaks mitte lugema ka käega löödud väravad, aga kohtunik "ei pane ju neid kunagi tähele" ja siis võib.. :dAlgselt postitas rainis007Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas aron8888 Vaata postitustNo mine vaata oma CRi pennusid v Figo omasi, nad jäävad kõik seisma - mis peaks ju tegelikult uut penaltit tähendama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitustKes ytles, et ei või seisma jääda penaltit lyyes ? Viimast väravat vaadake !
http://www.youtube.com/watch?v=v7ygp...layer_embedded
Kommentaar
-
Algselt postitas aron8888 Vaata postitustNo mine vaata oma CRi pennusidIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas aron8888 Vaata postitustNo kui tüüp on sk tääksi mängija ja fännab real madridi siis teen ka järelduse, raudselt CRi fänn.. (;Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Jah, tõesti, mängis ta õigete punaste eest, aga ta ei olnud kunagi mu lemmik. (end of offtopic?)
Kui särgi alt kinni hoida ja siis nagu palli särgi peal põrgatades joosta väravasse, värav loeks?Algselt postitas rainis007Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas aron8888 Vaata postitustJah, tõesti, mängis ta õigete punaste eest, aga ta ei olnud kunagi mu lemmik. (end of offtopic?)
Kui särgi alt kinni hoida ja siis nagu palli särgi peal põrgatades joosta väravasse, värav loeks?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas aron8888 Vaata postitustNo kui tüüp on sk tääksi mängija ja fännab real madridi siis teen ka järelduse, raudselt CRi fänn.. (;
__________________________________________________ _________
Kui lähed penaltit lööma, võtad palli jala peale ja liigud edasi värava poole, võib ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar