Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JOKK võimalused jalgpallis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kes ytles, et ei või seisma jääda penaltit lyyes ? Viimast väravat vaadake !

Kommentaar

After the referee blows his whistle, which is the signal for the kick to be taken, the kicker must kick the ball in a forward direction (not necessarily at the goal, though this is almost always the case). The ball must be kicked after a run-up by the taker, who may slow his run but may not completely stop once the run-up has begun. If the taker scores after violating this rule, the kick must be re-taken.
      votniii...

Kommentaar

Aga selle värava juures ei saa kuidagi öelda, et ta ainult natuke hoogu maha võttis ..

Kommentaar

No sa küsisid, et kus nii on öeldud...

Kommentaar

No mine vaata oma CRi pennusid v Figo omasi, nad jäävad kõik seisma - mis peaks ju tegelikult uut penaltit tähendama.
            Aga noh, samamoodi peaks mitte lugema ka käega löödud väravad, aga kohtunik "ei pane ju neid kunagi tähele" ja siis võib.. :d
            Algselt postitas rainis007
            Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

Kommentaar

Algselt postitas aron8888 Vaata postitust
              No mine vaata oma CRi pennusid v Figo omasi, nad jäävad kõik seisma - mis peaks ju tegelikult uut penaltit tähendama.
              ainult siis kui nad sisse löövad muidugi...

Kommentaar

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
                Kes ytles, et ei või seisma jääda penaltit lyyes ? Viimast väravat vaadake !
                http://www.youtube.com/watch?v=v7ygp...layer_embedded
                halloo! see ei olnud isegi mitte penalti ju. sudja oli täielik seebimaterjal.

Kommentaar

No mine vaata oma CRi pennusid
                  Nojah.
                  Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                  Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

No kui tüüp on sk tääksi mängija ja fännab real madridi siis teen ka järelduse, raudselt CRi fänn.. (;
                    Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

Kommentaar

No kui tüüp on sk tääksi mängija ja fännab real madridi siis teen ka järelduse, raudselt CRi fänn.. (;
                      Mitte just kaua aega tagasi, oli ta sinu (kui fännad klubi, mis on su avatariks).
                      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Jah, tõesti, mängis ta õigete punaste eest, aga ta ei olnud kunagi mu lemmik. (end of offtopic?)
                        Kui särgi alt kinni hoida ja siis nagu palli särgi peal põrgatades joosta väravasse, värav loeks?

Kommentaar

Jah, tõesti, mängis ta õigete punaste eest, aga ta ei olnud kunagi mu lemmik. (end of offtopic?)
                          Kui särgi alt kinni hoida ja siis nagu palli särgi peal põrgatades joosta väravasse, värav loeks?
                          milleks üldse põrgatada? muidugi siis võib kohtunik käskida särgi püksi panna.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Aron sa oled tõesti geenius, ma fännan sind tänasest.
                            __________________________________________________ _________

Kui lähed penaltit lööma, võtad palli jala peale ja liigud edasi värava poole, võib ?

Kommentaar

tore kuulda, ma olen koguaeg olnud su fänn

Kommentaar

Working...
                              X