Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Probleemid jalgpallis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Probleemid jalgpallis

Euroopa Jalgpalliliidul (UEFA) on käsil ligi 200 kokkuleppemängu kahtlusega matši uurimine, seejuures on vaatluse all ka kolm Meistrite liiga kohtumist.

UEFA esindaja Peter Limacheri sõnul on tegemist läbi aegade suurima kihlveopettuse kahtlusega Euroopas.

Uurimise all olevad mängus on peetud Saksamaal, Belgias, Šveitsis, Horvaatias, Sloveenias, Türgis, Ungaris, Bosnia ja Hertsegoviinas ning Austrias.

ERR SPORT
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Nõuame Prantsusmaa-Iirimaa korduskohtumist!!!

Kommentaar

Ma olin nkn Prantsusmaa poolt , aga siiski sooviks näha kordusmängu

Kommentaar

Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
        Nõus.
        See on ehe näide, et videokordused tuleb kasutusele võtta. Kuhu vastasel korral välja jõutakse... pettuste ja vale pärusmaale...
        Maailmameistrid!!

Kommentaar

Nõuame Armeenia - Eesti korduskohtumist!!!

Saage üle juba. See ongi jalgpalli võlu ja valu. Kui ei meeldi, minge vaadake korvpalli.

Kommentaar

Kes meie??

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
              Saage üle juba. See ongi jalgpalli võlu ja valu. Kui ei meeldi, minge vaadake korvpalli.
              Vaidleks vastu. Võluks sellist asja on küll patt nimetada võluks, teisalt valuks tembeldada ühe väikeriigi seisukohalt oleks küll õige. Kahju, et sellisel tasemel niisugused mänguvõtted läbi lastakse. Selle loogika kohaselt oleks võinud Juventuse oma aja kokkuleppemängude tulemused jõusse jätta ning mitte kukutada Vana Daami Serie B-sse. Vahet ju pole, see ongi jalgpalli võlu & valu !

Algselt postitas Mask Vaata postitust
              Kes meie??
              Prantsuse koondise fännina peaksid Sa hetkel olema madalam kui muru. Koondis, kellel on maailma tasemel mängijad, olenemata sellest, et needki on enam-jaolt pärit Aafrika mandrilt, mängib sellist vutti, sellise tasemega, kas pole mitte jube? Ja ma usun, et intelligentse inimesena tead sa isegi, et peale minu on piisavalt inimesi, kes sooviks kordusmängu.

Aga loeme teema ammendunuks! Loodetavasti tuleb tuleva suvel toimuval MM-l palju selliseid väravaid. rock.gif

Kommentaar

Prantsuse koondise fännina peaksid Sa olema madalam kui muru. Koondis, kellel on maailma tasemel mängijad, olenemata sellest, et needki on enam-jaolt pärit Aafrika mandrilt, mängib sellist vutti, sellise tasemega, kas pole mitte jube? Ja ma usun, et intelligentse inimesena tead sa isegi, et peale minu on piisavalt inimesi, kes seda sooviks.
                Sinu intelligentsuses ma küll kahtlen. Käi edasi silmaklapid peas.

Kommentaar

Sinu intelligentsuses ma küll kahtlen. Käi edasi silmaklapid peas.
                  Teinekord vaata ikka televiisorist pilti kah, mitte ära vaata mängu silmaklapid peas, kuulates samal ajal ainult kommentaatori juttu. Jõuaks kah ehk kohale millest jutt.

Kommentaar

Teinekord vaata ikka televiisorist pilti kah, mitte ära vaata mängu silmaklapid peas, kuulates samal ajal ainult kommentaatori juttu. Jõuaks kah ehk kohale millest jutt.
                    Esiteks miks peaksin ma madalam, kui muru olema, kui minu fännatav koondis mängib halvasti? Õige fänn pooldab oma meeskonda ka halval ajal aga paistab ,et sina ei tea sellest sittagi. Teiseks palju on "enam-jaolt"? Tee endale see selgeks ja tule siis targutama. Kolmandaks on vist juba sadu kordi seletatud Henry olukorda. See ,et sina arvad, et Henry on maailma kõigis pattudes süüdi ei tähenda ,et kõik nii arvavad.

Kommentaar

Esiteks miks peaksin ma madalam, kui muru olema, kui minu fännatav koondis mängib halvasti? Õige fänn pooldab oma meeskonda ka halval ajal aga paistab ,et sina ei tea sellest sittagi. Teiseks palju on "enam-jaolt"? Tee endale see selgeks ja tule siis targutama. Kolmandaks on vist juba sadu kordi seletatud Henry olukorda. See ,et sina arvad, et Henry on maailma kõigis pattudes süüdi ei tähenda ,et kõik nii arvavad.
                      Ma ei pidanud silmas Su fännamisstiili, vaid Sinu poolt esitatud nõdrameelset küsimust. Henry-t kõigis maailma pattudes süüdistada pole veel jõudnud. Polegi väitnud, et kõik nii arvavad.

Kokkuvõtteks pole muud öelda, kui vabandust noormees Mask, vabandust, et julgesin võtta sõna antud teemal, vabandust, et riivasin Su tundeid.
                      Edaspidiseks panengi Su soovituse kõrva taha ning vaatan Prantsusmaa koondise mänge silmaklappidega. rock.gif

Kommentaar

Ma ei pidanud silmas Su fännamisstiili, vaid Sinu poolt esitatud nõdrameelset küsimust. Henry-t kõigis maailma pattudes süüdistada pole veel jõudnud. Polegi väitnud, et kõik nii arvavad.

[ATTACH]509[/ATTACH]
                        Mina sain sellest lõigust küll teisiti aru

Prantsuse koondise fännina peaksid Sa hetkel olema madalam kui muru. Koondis, kellel on maailma tasemel mängijad, olenemata sellest, et needki on enam-jaolt pärit Aafrika mandrilt, mängib sellist vutti, sellise tasemega, kas pole mitte jube?
                        Ja nõdrameelne my ass. Küsisin lihtsa küsimuse su käest, keda sa "meie" all silmas pead? Sina kippusid kuidagi närvi minema mu küsimuse peale.

Kommentaar

Ja nõdrameelne my ass. Küsisin lihtsa küsimuse su käest, keda sa "meie" all silmas pead? Sina kippusid kuidagi närvi minema mu küsimuse peale.
                          Vastupidi, närvi vaevalt, et siin keegi läinud on. Aga loeme selle teema nüüd ammendunuks, kuigi vaielda võiks siin vast varajaste hommikutundideni.

Kommentaar

Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

No videokordused on minu silmis ainuke viga täna päeva jalgpallis.

Kommentaar

Working...
                              X