Algselt postitas Blue Rock
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Algselt postitas Beaver Vaata postitustPuu kingi loopisid õhku äkki
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustJuba soojem. Kuid midagi veel raskemat.
ei aga tegelt... jalgrattaid?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustei aga tegelt... jalgrattaid?
Kommentaar
-
ok, ma parema puudumisel küsin siis sellise asja:
kes on see pallur, kelle ebatüüpilselt rumal ja mõtlematu tegutsemine mängu üleminutitel maksis tema koondisele koha suurturniiril? Mõnevõrra pretsedenditu on siinkohal asjaolu, et ainuisikuliselt teda süüdistas avalikult kaotuses ka koondise peatreener ning avalikkuse jätkuvalt vaenuliku suhtumise tõttu "põgenes" mängija mõne aja pärast kodumaalt välismaisesse liigasse. Mehe tegelikku klassi näitab seejuures fakt, et ta on karjääri jooksul nimetatud nende mõlema tippliiga aasta parimaks mängijaks.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeretav draakon Vaata postitustMart pommAlgselt postitas vincent Vaata postitustok, ma parema puudumisel küsin siis sellise asja:
kes on see pallur, kelle ebatüüpilselt rumal ja mõtlematu tegutsemine mängu üleminutitel maksis tema koondisele koha suurturniiril? Mõnevõrra pretsedenditu on siinkohal asjaolu, et ainuisikuliselt teda süüdistas avalikult kaotuses ka koondise peatreener ning avalikkuse jätkuvalt vaenuliku suhtumise tõttu "põgenes" mängija mõne aja pärast kodumaalt välismaisesse liigasse. Mehe tegelikku klassi näitab seejuures fakt, et ta on karjääri jooksul nimetatud nende mõlema tippliiga aasta parimaks mängijaks.AILTON
Kommentaar
-
Vastus täiesti õige.
juhtus see siis '94 MMi viimases kvalifikatsioonimängus, kus "maailma parima anagrammiga jalgpallur" kera vastaste nurgalipu juures hoidmise asemel täiesti mõistetamatult bulgaarlaste jalale uhas, sealt tuli kiire kontra ja edasine on ajalugu. Mölapidamatusega treeneriks mõistagi härra hula-hoop.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar