Ma pakuks siis sealtsamast prantslaste 1998.a koondisest juurtpidi Armeeniaga seotud Youri Djorkaeffi ja Alain Boghossiani.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Aga ma igaks juhuks küsin ühe hea küsimuse:
Kui aegade algusest oleks mängitud poksisüsteemis ehk maailmameistes oleks algul onud Inglismaa, siis kui kaotab kellelegi, siis tema võitja jne, siis kes oleks praegusel hetkel selle süsteemi maailmameister?
Riik. Mõni aasta tagasi oli muide Gruusia
Kommentaar
-
Algselt postitas kasparov Vaata postitustMa pakuks siis sealtsamast prantslaste 1998.a koondisest juurtpidi Armeeniaga seotud Youri Djorkaeffi ja Alain Boghossiani.
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustSee koondis on MM-ile jõudnud ühe korra. Nende hiljuti koondisse kutsutud mängijatest neli mängivad mõnes klubis, kus on mängijana esindatud ka eestlane. Koondise kodustaadion mahutab 35 000 inimest. Millisest koondisest käib jutt ??
e: ei ole ka.
Kommentaar
-
Jamaika!
Ja esitan kohe ka ühe segase küsimuse.
Oma kodukontinendi aasta parimaks jalgpalluriks valimine on igale mängijale suur au. Ma küsin aga 2 jalgpallurit, kes on kahepeale kokku kolmel korral valitud ühe kontinendi aasta parimaks mängijaks, aga seejuures pole nad kumbki pidanud ainsatki rahvuskoondiste kohtumist mõne antud kontinendi rahvusmeeskonna eest.
Kellest on jutt?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar