Ma pakun, et äkki eesti koondislane Martin Wank.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustTäiskasvanuna vaevalt. Noorteklassis - pakun lambist, et kolm.
Kommentaar
-
Kuna Roma derbi tulekul, siis midagi sealt...
Üle kolme värava (Roma ja Lazio vahelistes Serie A kohtumistes) on suutnud lüüa kaks mitteitaallast. Üks on Alexandre de Maria Brasiiliast. Kes on see teine mängija? Vihkeks niipalju, et tegemist on tegevmängijaga, kuid ei mängi hetel ei Roma ega Lazio eest.
Ei googelda!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKuna Roma derbi tulekul, siis midagi sealt...
Üle kolme värava (Roma ja Lazio vahelistes Serie A kohtumistes) on suutnud lüüa kaks mitteitaallast. Üks on Alexandre de Maria Brasiiliast. Kes on see teine mängija? Vihkeks niipalju, et tegemist on tegevmängijaga, kuid ei mängi hetel ei Roma ega Lazio eest.
Ei googelda!
Mis nimega mängija on mõlemas mainitud tiimis skoori teinud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust[img]vucinic alukates.jpg[/img]
Mis nimega mängija on mõlemas mainitud tiimis skoori teinud?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKuna Roma derbi tulekul, siis midagi sealt...
Ei googelda!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusttra, ma ei oska seda küsimust formuleerida. Kes oskab ... saab järje endale. Roma derby 500, palun. Kes või mis on Amantino ja Roberto Mancini?
Sinu ülesaane on selline, et mõtle küsimuse tekst, kui küsimuse vastus on Amantino ja Roberto Mancini? hahaaa
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMõh? Ma juba googeldasin Arne Selmossoni välja (only player who scored in the derby both for Lazio and Roma) aga sa ju ei küsinud seda...
Sinu ülesaane on selline, et mõtle küsimuse tekst, kui küsimuse vastus on Amantino ja Roberto Mancini? hahaaa
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar